fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta la III Gala de l’Esport

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presenta la III Gala de l’Esport

Els esportistes i els clubs esportius tindran fins al 31 de gener per a presentar les seues candidatures. Les bases es podran consultar a partir d’aquesta setmana en la web www.lavallduixo.es.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 celebra la III Gala de l’Esport el divendres 7 de febrer, a les 19.30 hores, en l’Edifici Cultural Leopoldo Pe帽arroja. Aquest esdeveniment busca fer un reconeixement p煤blic a les esportistes i els esportistes locals, aix铆 com a les entitats esportives que durant el 2019 han aconseguit diferents 猫xits en els seus respectius 脿mbits. L’entrada a l’acte 茅s gratu茂ta, per貌 cal tindre invitaci贸 per a controlar l’aforament; aquesta es podr脿 aconseguir a partir del dilluns 3 de febrer en la Piscina Municipal Coberta. Durant la gala, actuaran el Club Gimn脿stic La Vall, Rhytme Escola de Dansa, Gimn脿s Shotokan i Gimn脿s Rodr铆guez.

芦La Vall d’Uix贸 茅s una ciutat on es practiquen gran varietat de modalitats esportives i, des d’aquest equip de govern, sempre farem costat a aquelles i aquells que aposten per l’esport禄, assegura la regidora d’Esports, Mar Arzo, qui recalca que s’intenta recon茅ixer al major nombre d’esportistes possible. Durant aquesta setmana, es podran consultar en la web www.lavallduixo.es les bases que regularan l’elecci贸 de les persones i clubs premiats, que tindran fins al 31 de gener per a presentar les seues candidatures.

芦Tal com hem fet fins ara, un jurat t猫cnic format per cinc persones tindr脿 en compte els m猫rits i els objectius aconseguits per a triar als premiats i les premiades禄, destaca la regidora, qui afig que, com a novetat, enguany els propis clubs i entitats esportives podran nomenar al seu millor esportista o grup d’esportistes perqu猫 siguen premiats en la gala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.