fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reconeix a Isabel Ferreres i Eduardo Regue com a esportistes més destacats del 2017

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reconeix a Isabel Ferreres i Eduardo Regue com a esportistes més destacats del 2017

La recuperada Gala de l’Esport atorga el premi al mèrit esportiu per la seua trajectòria a l’atleta Vicente Calvo i posa en valor l’esport de base.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha celebrat la Gala de l’Esport, recuperada després de quasi una dècada d’absència, amb l’objectiu de “reconéixer els assoliments esportius a les persones i entitats que l’any passat van aconseguir èxits en els diferents àmbits als quals han presentat candidatura”, tal com va expressar el regidor de l’àrea, Higi Daniel. A esta edició s’han presentat 45 candidatures, que han sigut valorades per un jurat.

En l’àmbit de l’esport de competició oficial i alt nivell, el premi d’esportista masculí més destacat ha sigut para Eduardo Regue, campió d’Espanya de MMA +100 kg, i el femení per a la ciclista Isabel Ferreres, tercera classificada en el Campionat d’Espanya en pista de persecució individual. Mur i Castell ha obtingut el de club més destacat, Carles Segòvia (taekwondo) el d’entrenador més destacat i Yolanda Regue (fitkid) el d’entrenadora més destacada.

Quant a esport , l’esportista més destacat ha sigut Toni Martí, subcampió d’Espanya de MMA, i l’esportista ha sigut Yaiza Sanz, campiona autonòmica de triatló en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i octava en el Campionat d’Espanya. El club més destacat ha sigut el Club La Vall gràcies als seus equips cadet de lliga autonòmica i juvenil de lliga nacional. Finalment, s’ha reconegut a l’IES Benigasló per la realització d’activitats esportives que eduquen en valors.

En l’àmbit de l’esport en edat escolar, el guardó d’esportista més destacat ha sigut compartit entre els germans Carlos Martínez i Frank Martínez, or i plata autonòmic de taekwondo i cinquè i sisè lloc en el Campionat d’Espanya. L’esportista més destacada ha sigut la gimnasta Andrea Molina, campiona d’Espanya en paral·leles. L’equip més destacat ha sigut l’aleví del Club La Vall que va finalitzar la lliga invicte. També s’ha reconegut al CEIP l’Assumpció per ser l’únic de la província de Castelló que va presentar un equip al Campionat Autonòmic d’Orientació.

En el bloc de l’esport local, l’esdeveniment esportiu més destacat ha sigut el Campionat d’Espanya de Duatlón organitzat per Trilavall. L’escola d’este club també ha rebut un guardó per la promoció de l’esport de base, mentre que l’Escola del Club d’Atletisme s’ha portat el de foment de la igualtat de gènere en esport base.

El Club d’Atletisme ha obtingut el d’entitat que més recolza l’esport popular i el BCS Trail d’Uixó el de club que més ha promogut la igualtat de gènere per la celebració de la III Woman Trail en la qual van participar 500 dones. L’entitat que més ha promogut la integració de persones amb diversitat funcional ha sigut el Centre Ocupacional Belcaire per organitzar les jornades d’esport inclusiu. Per a finalitzar, el premi al millor assoliment esportiu a nivell autonòmic, nacional o internacional ha sigut para Shotokan pels resultats obtinguts en el Campionat d’Europa de Fitkid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.