fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó regularà l’ús de les instal·lacions esportives municipals amb el Carnet d’Esportista

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó regularà l’ús de les instal·lacions esportives municipals amb el Carnet d’Esportista

En el ple es presenta la normativa que entrarà en vigor a partir de l’1 de gener de 2021 per a modernitzar el servei d’esports.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presentarà en el Ple Ordinari d’aquesta vesprada, dimecres 2 de setembre, l’ordenança que regularà la taxa per l’ús de les instal·lacions esportives de la localitat, així com per la participació en les activitats i esdeveniments organitzats per la Regidoria d’Esports.

“Esta és una ordenança necessària des de feia molt de temps que pretén posar en valor i modernitzar les nostres instal·lacions esportives; a més, tindrem un registre d’usuaris i usuàries controlat per a garantir la seguretat de totes i tots, així com un ús adequat de les instal·lacions”, explica la regidora d’Esports, Mar Arzo.

Per a gaudir de les instal·lacions esportives públiques, serà necessari comptar amb el ‘Carnet d’Esportista’, mitjançant el qual es podrà accedir durant tot l’any a la Pista d’Atletisme Vicente Arzo, a la Pista de Ciclisme de l’Estadi Municipal i a l’àrea d’esports urbans. A més, s’obtindran descomptes en els programes d’activitats físiques per a la salut, com són la gimnàstica de manteniment i la iniciació al running, i en les reserves a les pistes de pàdel o de frontó, així com a les jornades i esdeveniments que s’organitzen.

El preu del carnet serà de 15 € a l’any per a persones majors de 18 anys i de 10 € anuals per als menors d’edat i les persones majors de 65 anys, persones desocupades, pensionistes, persones amb diversitat funcional i famílies nombroses.

D’altra banda, els membres de clubs o associacions esportives locals que habitualment fan ús de les instal·lacions podran disposar del ‘Carnet d’Esportista’ amb preu reduït, a més d’un conveni entre la Regidoria i el mateix club que eximirà de l’abonament de la quota per reserva de les instal·lacions.

A més, es crearà una aplicació mòbil des d’on podran realitzar-se les reserves d’instal·lacions i les inscripcions a les activitats.

La regidora d’Esports assenyala que esta mesura permetrà una millora de les infraestructures esportives municipals: “podrem invertir més i millor en elles i en el seu manteniment”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.