fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 regular脿 l’煤s de les instal路lacions esportives municipals amb el Carnet d’Esportista

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 regular脿 l’煤s de les instal路lacions esportives municipals amb el Carnet d’Esportista

En el ple es presenta la normativa que entrar脿 en vigor a partir de l’1 de gener de 2021 per a modernitzar el servei d’esports.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 presentar脿 en el Ple Ordinari d’aquesta vesprada, dimecres 2 de setembre, l’ordenan莽a que regular脿 la taxa per l’煤s de les instal路lacions esportives de la localitat, aix铆 com per la participaci贸 en les activitats i esdeveniments organitzats per la Regidoria d’Esports.

“Esta 茅s una ordenan莽a necess脿ria des de feia molt de temps que pret茅n posar en valor i modernitzar les nostres instal路lacions esportives; a m茅s, tindrem un registre d’usuaris i usu脿ries controlat per a garantir la seguretat de totes i tots, aix铆 com un 煤s adequat de les instal路lacions”, explica la regidora d’Esports, Mar Arzo.

Per a gaudir de les instal路lacions esportives p煤bliques, ser脿 necessari comptar amb el ‘Carnet d’Esportista’, mitjan莽ant el qual es podr脿 accedir durant tot l’any a la Pista d’Atletisme Vicente Arzo, a la Pista de Ciclisme de l’Estadi Municipal i a l’脿rea d’esports urbans. A m茅s, s’obtindran descomptes en els programes d’activitats f铆siques per a la salut, com s贸n la gimn脿stica de manteniment i la iniciaci贸 al running, i en les reserves a les pistes de p脿del o de front贸, aix铆 com a les jornades i esdeveniments que s’organitzen.

El preu del carnet ser脿 de 15 鈧 a l’any per a persones majors de 18 anys i de 10 鈧 anuals per als menors d’edat i les persones majors de 65 anys, persones desocupades, pensionistes, persones amb diversitat funcional i fam铆lies nombroses.

D’altra banda, els membres de clubs o associacions esportives locals que habitualment fan 煤s de les instal路lacions podran disposar del ‘Carnet d’Esportista’ amb preu redu茂t, a m茅s d’un conveni entre la Regidoria i el mateix club que eximir脿 de l’abonament de la quota per reserva de les instal路lacions.

A m茅s, es crear脿 una aplicaci贸 m貌bil des d’on podran realitzar-se les reserves d’instal路lacions i les inscripcions a les activitats.

La regidora d’Esports assenyala que esta mesura permetr脿 una millora de les infraestructures esportives municipals: “podrem invertir m茅s i millor en elles i en el seu manteniment”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.