fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola continua amb el pla de millora d’instal·lacions esportives

L’Ajuntament de Peníscola continua amb el pla de millora d’instal·lacions esportives

Després de la reparació del marcador electrònic, s’estan fent tasques de millora de la pintura en tot el recinte.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola continua treballant en les accions de millora de les instal·lacions esportives municipals. “Després d’haver ampliat i millorat la major part de les instal·lacions esportives en els anys recents, volem seguir en aquesta direcció, sumar i millorar espais on promoure la pràctica esportiva” ha explicat la regidora de l’àrea, Dolores Bayarri.

L’acció més recent ha consistit en la reparació del marcador electrònic del pavelló i, actualment, s’estan duent a terme les tasques de millora i embelliment en tot el recinte poliesportiu. Seguint en aquesta línia, la pròxima acció prevista serà la substitució i millora del tancament que envolta el perímetre de tot el complex.

A més, la Regidoria d’Esports prepara la finalització de les obres per a instal·lar el tancament en la pista de frontennis, atenent la petició veïnal fruit del procés de participació ciutadana de l’exercici passat. Des de l’àrea es treballa també per avançar en l’adequació del nou gimnàs, totes dues instal·lacions situades dins del complex poliesportiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.