Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola està ja finalitzant els últims tràmits administratius per a l’inici de les obres de millora i adequació en el Pavelló Poliesportiu del municipi

L’Ajuntament de Peníscola està ja finalitzant els últims tràmits administratius per a l’inici de les obres de millora i adequació en el Pavelló Poliesportiu del municipi

Així, avui mateix s’ha procedit a tancar de forma indefinida l’actual gimnàs que allotja el pavelló, perquè en el projecte a executar es construirà una nova sala per a esta fi.

A falta ja, únicament, de l’aprovació del Pla de Seguretat i Salut i la posterior signatura de replanteig de l’obra, la previsió de la qual es fixa en els pròxims dies; es començaran els treballs en la zona exterior del pavelló, “amb l’objectiu de no entorpir el normal desenvolupament d’entrenaments i disputa de partits de les diferents lligues esportives” ha explicat l’edil d’Urbanisme, Romualdo Forner, aclarint que els treballs de millora de la il·luminació i espais dins del pavelló s’executaran al final de les competicions de lliga.

En este espai que, des de l’àrea d’Esports ja s’ha desallotjat, a partir de demà s’apilaran els materials per al desenvolupament de l’obra que, tal com ha expressat el mateix edil, “és imminent una vegada formalitzats tots els tràmits preceptius”.

Les pròximes obres contemplen l’ampliació del pavelló per a donar cabuda a un nou gimnàs – deixant l’actual com a magatzem-, una sala multi usos i l’ampliació d’accessos diferenciats als diferents espais per a públic i equips. A més, es construiran unes noves condícies per a donar servei a les noves graderies, una sala de premsa i d’una sala de primers auxilis; també es preveu la millora de la il·luminació, la inclusió de reixes en tots els finestrals i la instal·lació d’una nova plataforma per a televisió.

La licitació pública per a redactar el projecte de “Reforma i ampliació del pavelló poliesportiu” es va escometre a l’inici de l’any i va ser adjudicat a l’empresa ALECO E2E DISSENY-PLAY ENGINYERS el projecte dels quals estava ja a la disposició del consistori el mes d’agost. Després d’esta data, s’iniciava la licitació pública per a l’execució de l’obra, l’adjudicatària de la qual ha estat la mercantil ELECNOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.