fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola proposar脿 per al Pla Castell贸 135 de Diputaci贸 millores en infraestructures esportives

L’Ajuntament de Pen铆scola proposar脿 per al Pla Castell贸 135 de Diputaci贸 millores en infraestructures esportives

El ple municipal d’esta setmana debatr脿 la inclusi贸 de part del finan莽ament de l’ampliaci贸 del pavell贸 poliesportiu i el gimn脿s municipal.

Este pr貌xim dijous, en sessi贸 plen脿ria ordin脿ria, els edils de l’Ajuntament de Pen铆scola debatran la proposta d’inclusi贸 en el Pla Castell贸 135 de la Diputaci贸 Provincial, les obres d’ampliaci贸 i millora del pavell贸 poliesportiu municipal i la millora i ampliaci贸 del gimn脿s.

La proposta de l’equip de govern de reforma del poliesportiu municipal t茅 la finalitat de millorar i adaptar el pavell贸 municipal, incloent en les reformes els requisits exigits per la Lliga Nacional de Futbol Sala, requisits que de no complir-se impedirien la continu茂tat del Pen铆scola RehabMedic en la Divisi贸 d’Honor, jugant en el pavell贸 existent.

“Des del primer moment ha sigut un comprom铆s per a l’alcalde de Pen铆scola la seua implicaci贸 amb el projecte de futbol sala del nostre equip local, el benjam铆 de la Divisi贸 d’Honor. El nostre pavell贸 emmalalteix de determinats serveis que avui es consideren imprescindibles per a poder competir en primera divisi贸 i amb esta obra inclour铆em la millora d’un espai que cada vegada est脿 m茅s concorregut i compta amb m茅s usuaris, com 茅s el gimn脿s p煤blic” explica l’edil d’Urbanisme i portaveu del govern, Romualdo Forner.

El Pla Castell贸 135 de Diputaci贸 considera la possibilitat d’incloure millores en instal路lacions esportives finan莽ades parcialment per la instituci贸 provincial i la local; en la convocat貌ria d’enguany l’Ajuntament “pret茅n participar mitjan莽ant el citat projecte de reforma i ampliaci贸 del poliesportiu municipal, en el qual la Diputaci贸 provincial podria aportar la quantitat de 115.900鈧”.

Les obres contemplen l’habilitaci贸 de noves sales, aix铆 com l’adequaci贸 de la mateixa instal路laci贸 perqu猫 complisca tots els requisits legals que requereix l’activitat, a m茅s s’inclou la millora de la zona de gimn脿s que avui ocupa els baixos de les graderies del poliesportiu i que comptar脿 amb una notable millora amb l’ampliaci贸 del pavell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.