fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt convoca un concurs oposició per a cobrir interinament la plaça de Tècnic Superior d’Esports

L’Ajuntament de Sagunt convoca un concurs oposició per a cobrir interinament la plaça de Tècnic Superior d’Esports

El termini per a presentar les sol·licituds va començar ahir, 15 de febrer, i acaba el 28 de febrer.

L’Ajuntament de Sagunt ha obert el termini per a presentar sol·licituds al concurs oposició per al lloc de Tècnic Superior d’Esports i formació d’una borsa de treball. El termini per a presentar les instàncies és de 10 dies hàbils i va començar ahir 15 de febrer i finalitzarà el 28 de febrer, tots dos inclosos.

El regidor de Personal i Règim Interior, Sergio Moreno, ha assegurat que, des de la delegació, “continuem apostant per l’ocupació pública i de qualitat, en este cas amb un lloc de tècnic superior d’esports, per a dotar d’una estructura organitzativa jeràrquica al departament d’Esports que no tenia fins ara, malgrat ser un dels més importants de l’Ajuntament, quant a nombre de treballadors”.

Hui s’han publicat les bases en el BOP de la província de València per a cobrir esta plaça vacant que pertany al Grup A, subgrup A1, en règim d’interinitat. Els sol·licitants hauran d’estar en possessió del nivell 3 del Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior: Llicenciat en Ciències de l’Educació Física i de l’Esport o Màster Universitari en matèria de Gestió esportiva amb Grau en Ciències de l’Educació Física i de l’Esport.

La fase d’oposició constarà de dos exercicis, un examen escrit tipus test amb un mínim de 50 preguntes i un altre pràctic. Tots dos exercicis són obligatoris i eliminatoris i estaran seguits d’una fase de concurs específica. La taxa per a presentar-se al concurs oposició és de 60 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.