fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda augmenta un 15% les ajudes als clubs esportius i destina un total de 380.000 euros

L’Ajuntament d’Onda augmenta un 15% les ajudes als clubs esportius i destina un total de 380.000 euros

El govern municipal concedeix la quantia més elevada de la història als clubs, a més de cedir-los gratis les instal·lacions.

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat la concessió de subvencions, mitjançant concurrència competitiva, a set clubs de la localitat per import de 24.600 euros. Amb esta resolució, el govern municipal ja suma durant este any 379.300 euros destinats a ajudar a entitats esportives d’Onda. Es tracta de la quantia més elevada de la història que el consistori concedeix als clubs, incrementant-se un 15% respecte a l’any passat.

A més, cal recalcar que l’Ajuntament d’Onda és una de les poques administracions locals que cedeix gratuïtament les instal·lacions esportives a tots els clubs de la localitat.

Els beneficiaris d’esta última línia de subvencions han sigut els clubs de colombicultura La Plana, El Prat i La Ondense; el Club Espadà-Millars; el Club Patinatge OndaWheelz; el Club Enfonsament d’Escalada Onda; i el Club de Caça Sant Roque.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha assenyalat que “el teixit esportiu d’Onda juga un paper fonamental per a millorar la qualitat de vida i promoure els valors sans entre la societat. Per això, l’Ajuntament sempre estarà al costat dels clubs i entitats per a ajudar-los a tirar avant els seus projectes i propostes per als ciutadans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.