fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda augmenta un 15% les ajudes als clubs esportius i destina un total de 380.000 euros

L’Ajuntament d’Onda augmenta un 15% les ajudes als clubs esportius i destina un total de 380.000 euros

El govern municipal concedeix la quantia m茅s elevada de la hist貌ria als clubs, a m茅s de cedir-los gratis les instal路lacions.

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat la concessi贸 de subvencions, mitjan莽ant concurr猫ncia competitiva, a set clubs de la localitat per import de 24.600 euros. Amb esta resoluci贸, el govern municipal ja suma durant este any 379.300 euros destinats a ajudar a entitats esportives d’Onda. Es tracta de la quantia m茅s elevada de la hist貌ria que el consistori concedeix als clubs, incrementant-se un 15% respecte a l’any passat.

A m茅s, cal recalcar que l’Ajuntament d’Onda 茅s una de les poques administracions locals que cedeix gratu茂tament les instal路lacions esportives a tots els clubs de la localitat.

Els beneficiaris d’esta 煤ltima l铆nia de subvencions han sigut els clubs de colombicultura La Plana, El Prat i La Ondense; el Club Espad脿-Millars; el Club Patinatge OndaWheelz; el Club Enfonsament d’Escalada Onda; i el Club de Ca莽a Sant Roque.

El regidor d’Esports, Jos茅 Vicente Iserte, ha assenyalat que “el teixit esportiu d’Onda juga un paper fonamental per a millorar la qualitat de vida i promoure els valors sans entre la societat. Per aix貌, l’Ajuntament sempre estar脿 al costat dels clubs i entitats per a ajudar-los a tirar avant els seus projectes i propostes per als ciutadans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.