fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda beca a 33 joves esportistes per a ajudar-los a desenvolupar la seua carrera

L’Ajuntament d’Onda beca a 33 joves esportistes per a ajudar-los a desenvolupar la seua carrera

Ballester reunix a tot el talent esportiu d’Onda en un emotiu acte que ha comptat amb el ciclista Óscar Cabedo com a ambaixador.

L’Ajuntament d’Onda ha fet lliurament esta tarda de les 33 beques a joves esportistes d’elit i promeses, de 13 disciplines diferents, amb l’objectiu d’ajudar-los a desenvolupar la seua carrera. Així, la sala d’actes de la Cassola ha reunit a tot el talent esportiu d’Onda en un emotiu acte que també ha comptat, com a ambaixador d’excepció, amb el ciclista professional Óscar Cabedo.

En l’acte, conduït pel regidor d’Esports, Jose Vicente Iserte, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha fet lliurament a cada esportista d’un diploma i d’una bandera d’Onda per a lluir-la en els seus triomfs.

“Onda no s’entén sense l’esport, sense l’emoció de veure com cadascun dels nostres esportistes es deixa cada dia la pell per arribar una mica més lluny, per fer realitat els seus somnis. Per tot això, gràcies a tots els que ens feu vibrar amb els vostres èxits, que són els de tota una ciutat, i ens feu sentir orgullosos dels valors que representeu. I gràcies per portar el nom d’Onda pel cap alt”, ha apuntat Ballester.

Per part seua, Cabedo ha posat en valor la ciutat com a bressol de grans esportistes i escenari idoni per a entrenar i viure l’esport. Així mateix, ha comentat la idoneïtat d’estes ajudes com “una primera oportunitat per a tots aquells que vulguen convertir-se en esportistes professionals, i que els inicis són molt durs i requerixen de molta disciplina, esforç i sacrifici, tant per part de l’esportista com de la família”.

Entre els esportistes becats, destaca el campió d’Espanya de Karate, Hugo Ballester Piquer; el campió sub16 de pilota valenciana, Diego López; el jugador internacional d’handbol, Marcos Aguilella; les amazones Alba i Rocío Verdià; la jugadora de bàsquet, Esther Álvarez; o el taekwondista, Alejandro Martín.

Leave a Reply

Your email address will not be published.