fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda impulsa el talent dels Esportistes d’elit i joves promeses

L’Ajuntament d’Onda impulsa el talent dels Esportistes d’elit i joves promeses

El termini per a sol路licitar les ajudes econ貌miques finalitzar脿 el 23 d’octubre.

L’Ajuntament d’Onda impulsa el talent dels Esportistes d’elit i joves promeses de la ciutat, menors de 25 anys, ajudant a finan莽ar les despeses federatives, el despla莽ament als llocs d’entrenament o competici贸 i el material esportiu espec铆fic per al desenvolupament de la seva modalitat esportiva.

El regidor d’Esports, Jos茅 Vicente Iserte, ha explicat que “creem en l’esport en maj煤scules com a transmissor de valors, per aix貌 ajudem als esportistes d’elit i a les joves promeses d’Onda perqu猫 puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus desitjos objectius esportius.

El termini per a sol路licitar les ajudes econ貌miques finalitzar脿 el 23 d’este mes i estan destinades a Esportistes d’elit reconeguts per la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports obtenint la condici贸 d’elit.

Els altres beneficiaris de la subvenci贸 s贸n les joves promeses que hagen participat, almenys en algun Torneig o Campionat de categoria Internacional o Nacional reconeguts per la Federaci贸 corresponent.

El consistori destinar脿 10.000 euros per a ajudar al fet que els esportistes menors de 25 anys puguen desenvolupar la seua formaci贸 esportiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.