Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda impulsa el talent dels Esportistes d’elit i joves promeses

L’Ajuntament d’Onda impulsa el talent dels Esportistes d’elit i joves promeses

El termini per a sol·licitar les ajudes econòmiques finalitzarà el 23 d’octubre.

L’Ajuntament d’Onda impulsa el talent dels Esportistes d’elit i joves promeses de la ciutat, menors de 25 anys, ajudant a finançar les despeses federatives, el desplaçament als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seva modalitat esportiva.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha explicat que “creem en l’esport en majúscules com a transmissor de valors, per això ajudem als esportistes d’elit i a les joves promeses d’Onda perquè puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus desitjos objectius esportius.

El termini per a sol·licitar les ajudes econòmiques finalitzarà el 23 d’este mes i estan destinades a Esportistes d’elit reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports obtenint la condició d’elit.

Els altres beneficiaris de la subvenció són les joves promeses que hagen participat, almenys en algun Torneig o Campionat de categoria Internacional o Nacional reconeguts per la Federació corresponent.

El consistori destinarà 10.000 euros per a ajudar al fet que els esportistes menors de 25 anys puguen desenvolupar la seua formació esportiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.