fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora F.S. -A- es topa amb un mur i cedeix en un 3-0 davant un fort Cenit de Castelló

L’Alcora FS -A- va patir el seu primer revés a casa de la temporada davant el Cenit Castelló, capdavanter de la categoria, malgrat disputar un partit molt complet i sent superiors en joc. Açò sí, en ambdues àrees els castellonencs van estar més encertats i açò els va valdre per a portar-se els tres punts del Polifuncional. Després d’una primera meitat molt igualada, un error no forçat va provocar el primer tant visitant, que va ampliar avantatge en aprofitar-se de la superioritat numèrica en l’equador del segon tram. Finalment, ja amb porter-jugador els de casa, els albinegres van sentenciar. Malgrat la derrota, els pupils de Javi Tena es mantenen en la zona alta de la classificació. Fet i fet, les sensacions van ser bones però el resultat, negatiu.

Els primers 20 minuts van tenir com a principal característica la igualtat. Cal destacar que els porters de tots dos equips van completar un duel a un nivell altíssim i van anar els actors principals. La pressió dels castellonencs en tota la pista va canviar  només un poquet la disposició dels alcorins, que fins a dia de hui sempre es trobaven amb els seus rivals esperant arrere. El partit no va parar ni un segon i les ocasions es van succeir una després d’una altra per al delit d’una graderia que va presentar un aspecte immillorable. Ángel, Cristian i Rubén van ser els primers a intentar derrocar el mur però els seus trets es van trobar a un gran Iñaki, porter rival.

Pel seu costat, els visitants eixien ràpids a la contra i també van fer intervenir a Andrés més de l’habitual. Els alcorins es van carregar molt ràpid de faltes i açò va permetre al Cenit Castelló disposar de tres doble penals abans del descans però no van aconseguir aprofitar cap. D’altra banda, a mesura que passaven els minuts, els alcorins es van ser ensenyorint de la pilota i tenien més control sobre el partit però no estava encertats de cara a porta. Pichu i Víctor tampoc veien porta. La primera part també va deixar la lesió de Pat, que ja no va poder ajudar a l’equip en la pista en la segona meitat.

Després de la represa, el guió amb prou faenes va variar, la intensitat en tots dos conjunts era la tònica. Veient les sensacions del partit semblava que L’Alcora FS -A- seria el primer a estrenar el marcador, però gens més lluny de la realitat, van anar els visitants els que es van aprofitar d’un error no forçat en la transició alcorina per a armar un atac ràpid i en el segon intent, després de parar primer Andrés, colar la pilota al fons de les malles. Aquest gol va fer reaccionar als locals que de la mà de l’afició van assetjar la porteria castellonenca però l’actuació imperial d’Iñaki va tirar pel sòl qualsevol besllum de reacció. Més si cap quan en l’equador de la segona meitat i després d’una falta molt discutida, el col·legiat va expulsar a Ángel per discrepàncies en les decisions. El *Cenit Castelló no va desaprofitar l’oportunitat amb superioritat numèrica i va anotar el segon tant per a fer més costa amunt el partit.

Els alcorins no comptaven amb cap jugador en el lloc de tancament fix i el partit es va tornar més boig. La necessitat dels locals els va fer jugar més directe i perdre cert control en el partit. En els últims cinc minuts, els alcorins ho van intentar amb porter-jugador i després de malbaratar altres tres ocasions, els visitants van matar el partit amb un gol de porteria a porteria, sense oposició.