fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Amics balla amb l’escola de dança PR Moviments

L’Amics balla amb l’escola de dança PR Moviments

Tots els que s’acosten al Ciutat a veure un partit de l’Amics saben que és sinònim d’espectacle, de lluita i d’emoció fins al final; i és que aquesta LEB Or és una competició molt igualada i amb jugadors de molta qualitat.

Però el club castellonenc no vol que l’espectacle es quede solament en el temps de joc, vol fer que els afeccionats gaudisquen de cada segon dins del pavelló. Per aquest motiu, es realitzen partits en el descans de xiquets en els quals tant ells com la graderia viuen l’experiència d’Or. Però és que a més, a partir del següent partit davant el FC Barcelona Lassa B els alumnes i professors de l’escola de ball PR Moviments realitzaran nombres de diferents gèneres musicals que segur que criden encara més l’atenció dels assistents als partits dels xics de Toni Tingues.

Aquest acord de col·laboració és el punt d’inici de més activitats i accions que es podran dur a terme entre ambdues institucions; d’açò manera Saúl Barbosa, gerent de l’escola, expressa la seua satisfacció perquè “d’aquesta manera podran acostar el ball i el seu treball a la ciutat de Castelló a través d’un altre esport”. Per la seua banda, Luis García, president del Amics, posa l’accent en la intenció de “oferir el millor entreteniment possible als seguidors i amants d’aquest esport i amb humilitat però treball i grans col·laboradors millorar l’espectacle del bàsquet a Castelló”.

El que s’ha dit, anar a veure el Amics ja no solament serà anar a veure bàsquet del bé, sinó que a més serà una forma de veure en moviment a grans grups de ball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.