fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Amics balla amb l’escola de dan莽a PR Moviments

L’Amics balla amb l’escola de dan莽a PR Moviments

Tots els que s’acosten al Ciutat a veure un partit de l’Amics saben que 茅s sin貌nim d’espectacle, de lluita i d’emoci贸 fins al final; i 茅s que aquesta LEB Or 茅s una competici贸 molt igualada i amb jugadors de molta qualitat.

Per貌 el club castellonenc no vol que l’espectacle es quede solament en el temps de joc, vol fer que els afeccionats gaudisquen de cada segon dins del pavell贸. Per aquest motiu, es realitzen partits en el descans de xiquets en els quals tant ells com la graderia viuen l’experi猫ncia d’Or. Per貌 茅s que a m茅s, a partir del seg眉ent partit davant el FC Barcelona Lassa B els alumnes i professors de l’escola de ball PR Moviments realitzaran nombres de diferents g猫neres musicals que segur que criden encara m茅s l’atenci贸 dels assistents als partits dels xics de Toni Tingues.

Aquest acord de col路laboraci贸 茅s el punt d’inici de m茅s activitats i accions que es podran dur a terme entre ambdues institucions; d’a莽貌 manera Sa煤l Barbosa, gerent de l’escola, expressa la seua satisfacci贸 perqu猫 “d’aquesta manera podran acostar el ball i el seu treball a la ciutat de Castell贸 a trav茅s d’un altre esport”. Per la seua banda, Luis Garc铆a, president del Amics, posa l’accent en la intenci贸 de “oferir el millor entreteniment possible als seguidors i amants d’aquest esport i amb humilitat per貌 treball i grans col路laboradors millorar l’espectacle del b脿squet a Castell贸”.

El que s’ha dit, anar a veure el Amics ja no solament ser脿 anar a veure b脿squet del b茅, sin贸 que a m茅s ser脿 una forma de veure en moviment a grans grups de ball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.