fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les xiques del Bisontes Castelló Femení s’imposen al CD La Concòrdia

El Bisontes Castelló va retrobar-se amb la victòria davant el CD La Concòrdia, amb un 6-3 en el marcador per a les castellonenques en un partit on la millor notícia va ser la incorporació de Cris Sánchez al camp després de superar la seua lesió.

Va arrancar el partit en Chencho amb els dos equips ben posicionats i amb un Bisontes Castelló que prompte prendria la iniciativa. Bea recuperava bé en mitja pista i crearia una ocasió que Sara se li n’aniria molt alt la pilota.
Posteriorment Vicky també intentaria obrir el marcador, però detindria el llançament la portera catalana. Les castellonenques encara tindrien una ocasió clara més, però ni Anna ni Vicky encertaven de cara a porteria.

A poc a poc, el conjunt rival anava a més, i Iris avançaria a les catalanes amb un tret des de quasi mitja pista, que va acabar entrant, en una jugada sencilla, i d’aquesta manera pujava el 0-1 per al conjunt català.

Bisontes Castelló intentava retornar les taules i de nou el domini de les Castelló tenia més pes sobre la pista. Vicky era la més incisiva per a les de Castelló i estava prop d’empatar, Eli també fregava l’empat, però la portera catalana neutralitzava les ocasions castellonenques.

Les del Bisontes seguien amb l’assetjament sobre l’àrea català, i el CD La Concòrdia veuria com arribaven a la cinquena falta i la capitana del conjunt català seria expulsada des de la banqueta per protestar decisions arbitrals. Les castellonenques seguien aguaitant l’empat i finalment arribaria amb un tret creuat de Raquel, pegat en banda des de fora de l’àrea que pujava les taules al marcador, amb les quals s’arribaria al descans.

La segona part, va arrancar amb les castellonenques cercant avançar-se en el marcador i prompte Vicky posaria el 2-1 per a les castellonenques. Bisontes Castelló seguia portant el pes de la trobada, i Anna estaria a punt d’ampliar l’avantatge però es va topar amb el pal. El CD La Concòrdia intentava refer-se i revertir el domini de les de Castelló, en el minut 27 aconseguiria establir de nou les taules en el marcador en una jugada amb molt mala fortuna que després de rebotar en Tania acabava entrant per a col·locar el 2-2 en Chencho.

Bisontes Castelló veia com el conjunt català tornava a establir una igualada que duraria molt poc, ja que Vicky tornava a fer avançar al Bisontes Castelló, col·locant el 3-2, i tan sols un minut després tornava a materialitzar una ocasió per a ampliar l’avantatge a 4-2. El conjunt català trauria porter-jugador i intentaria l’èpica en va davant les castellonenques que tancaven files darrere.

Mes tard, Abril recuperava una pilota i assistia a Sara que materialitzava el 5-2 a porta buida. Amb 5-2 en el marcador, les catalanes no van baixar els braços i van aprofitar un error defensiu, marcant Cristina en el segon pal, i col·locava el 5-3 en el marcador.

El CD La Concòrdia seguia amb porter-jugador intentant-ho fins al final, però Vicky sentenciaria la trobada a dos minuts del final, signant el quart gol en el seu compte particular. Encara disposaria el conjunt català d’una ocasió clara per a retallar en el marcador, ja que va disposar, a escassos segons del final, una falta sense barrera en la línia d’àrea després de la sisena falta de Bisontes Castelló, però Berta detindria en primera instància i el rebot ho buidaria a córner, arribant a la conclusió de la trobada amb el 6-3 favorable a les castellonenques.