fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’esport base obri el calendari de proves esportives a Benic脿ssim

L’esport base obri el calendari de proves esportives a Benic脿ssim

L’Ajuntament continua apostant per l’esport com a element dinamitzador durant tot l’any.

L’esport continua sent un important element dinamitzador durant tot l’any a Benic脿ssim i el taekwondo ha sigut l’encarregat d’obrir el calendari de proves esportives en el municipi.

El poliesportiu municipal Torre Sant Vicent ha sigut aquest dissabte l’escenari triat per a la celebraci贸 de la segona jornada del Campionat de Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana. 鈥淧romoure la pr脿ctica esportiva entre els m茅s xicotets 茅s fonamental, no sols per a promoure un estil de vida saludable, sin贸 que, a m茅s, ens permeta l’aprenentatge de valors com la participaci贸, la companyonia, la cooperaci贸, des d’edats primerenques.

M茅s de 600 menors han participat en la jornada esportiva dedicada al taekwondo. Benjam铆, alev铆, infantil i cadet infantil van ser les categories de la competici贸 que es va desenvolupar de 8.00 a 20.00 hores, sent el mat铆 dedicat a combat i a la vesprada t猫cnica. 鈥淎mb aquesta jornada de taekwondo en el poliesportiu municipal obrim el calendari de proves esportives a Benic脿ssim perqu猫 continue sent un revulsiu per al municipi que ens permeta desestacionalitzar i diversificar la nostra oferta鈥, ha comentat el regidor d’Esports, Arturo Mart铆, qui ha volgut recordar que 鈥渆n els 煤ltims anys, Benic脿ssim s’ha convertit en un lloc de refer猫ncia per a la celebraci贸 d’esdeveniments esportius i aix貌 es pot demostrar amb el calendari que vam tindre en el 2021 i l’esport va tornar a ser un important element dinamitzador en el municipi amb el retorn de les proves esportives que van atraure fins al municipi a corredors, ciclistes i taekwondistes, entre altres, una cosa per la qual continuarem apostant durant la present temporada鈥. Mart铆 ha afegit que 鈥渃ontinuarem amb la nostra aposta per portar esdeveniments esportius de categoria internacional com el Oceanman, o un Campionat Internacional de Taekwondo ITF, a m茅s de continuar impulsant proves esportives a nivell provincial i auton貌mic, entre les quals s’inclouen carreres populars, campionats de voleyplaya i futvoley, entre altres鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.