fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Handbol-Platja arriba aquest estiu a Borriana amb el I Torneig que acollir脿 la platja de l’Arenal

L’Handbol-Platja arriba aquest estiu a Borriana amb el I Torneig que acollir脿 la platja de l’Arenal

Els partits es disputaran durant tota la jornada del dia 30 de juliol i els interessats poden comen莽ar a inscriure’s abans del 7 de juliol.

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Borriana i el Club Handbol de Nules portaran el dissabte 30 de juny fins a la ciutat el I Torneig d’Handbol Platja de Borriana, que com no podia ser d’una altra forma ha elegit la platja de l’Arenal com l’escenari idoni per a la celebraci贸 de l’esdeveniment. Ser脿 la primera vegada que aquesta recent modalitat d’handbol puga gaudir-se a la capital de La Plana Baixa, ja que, de moment, a penes s’han organitzat petits campionats d’exhibici贸 arreu de terres castellonenques.

L’handbol platja 茅s una modalitat importada fins a les nostres terres ara fa uns cinc anys, i pret茅n adaptar l’esport d’on naix a un terreny de joc completament diferent com 茅s el de les platges. Des que a 2013 comen莽aren a organitzar-se els primers campionats a Catalunya, la nova modalitat ha anat sumant adeptes a un esport que tot i mantenir la majoria de normes i regulaci贸 que l’handbol tradicional, incorpora algunes novetats que el fan encara m茅s espectacular que el que es juga en pista tradicional. Aix铆, les dimensions del terreny de joc s贸n m茅s redu茂des, el que fa que els atacs se succeixquen amb molta m茅s rapidesa. A m茅s el sistema de puntuaci贸 tamb茅 茅s diferent, ja que depenen de la t猫cnica utilitzada a l’hora de llen莽ar s’obtenen m茅s o menys punts al marcador.

Tal i com han informat des del Servei Municipal d’Esports i el Club Handbol Nules que se n’encarreguen de l’organitzaci贸 d’aquest primer torneig a les platges borrianenques, s’establiran un total de 8 categories per tal que els m茅s menuts tamb茅 puguen comen莽ar a descobrir aquest esport. Aix铆, hi haur脿 possibilitat d’inscriure’s en categoria infantil, cadet, juvenil o s茅nior, i tant en la variant masculina com femenina. L’organitzaci贸 ha marcat un l铆mit de vuit equips per a cadascuna de les categories, per tal de poder disputar tots els partits durant el mateix dia 30 de juliol, i que el nombre d’equips que en prenguen part no supere els 64.

El I Torneig d’Handbol Platja de Borriana s’iniciar脿 a partir de les 09:00 hores a la platja de l’Arenal, i es preveu que cap a les vuit de la vesprada puga finalitzar-se la disputa de partits. Els membres organitzadors tamb茅 han volgut aclarir que 鈥渆s tracta d’una competici贸 totalment oberta, dirigida tant a jugadors federats com aficionats d’aquesta nova modalitat鈥. Les inscripcions hauran de realitzar-se abans del dia 7 de juliol enviant un correu electr貌nic a balonmanoplayaburriana@gmail.com. El preu de les inscripcions ser脿 de 10 euros per persona, i cada equip haur脿 de contar amb un m铆nim de sis jugadors i un m脿xim de deu. Des de la regidoria d’Esports, el seu m脿xim responsable, Vicent Granel ha volgut 鈥渁nimar a tots aquells amants de l’esport i, sobretot, d’aquestes novedoses disciplines que s’anime a inscriure’s a l’esdeveniment o, com a m铆nim, que s’aprope el dia 30 de juliol fins a la platja de l’Arenal per gaudir de l’espectacularitat que ofereix un partit d’handbol platja鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.