fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 1000 voluntaris per a la marat贸 del dissabte

M茅s de 1000 voluntaris per a la marat贸 del dissabte

Un millar de voluntaris es sumaran a la Marat贸 BP Castell贸 que es celebra el pr贸xim dissabte.

La聽Marat贸 BP Castell贸聽en el seu programa d’actes acumula una agenda molt intensa durant aquesta setmana, es per aix贸 que necessita una gran quantitat de voluntaris per dur a terme tota la maquin脿ria que hi ha al voltant de la carrera, per aix贸 s’ha demanat la col路laboraci贸 de asociacions i entitats per a ajudar en aquesta tasca.

Vint-i-tres associacions i prop de mil persones actuaran com a voluntaris i faran possible que se celebre la VI Marat贸 BP Castell贸. Des de la primera edici贸 el programa de voluntariat s’ha erigit com un dels pilars b脿sic i trets singulars d’aquesta prova. Tant ajuntament com Running Castell贸 volen recon猫ixer l’important treball, moltes vegades en l’ombra, que realitzen els voluntaris, a l’igual el suport incondicional de Cajamar amb el patrocini de l’activitat.

Aquests voluntaris realitzen multitud de funcions, abans, durant i despr茅s de la carrera, col路laborant en tasques com el control dels talls de tr脿fic, l’atenci贸 en els llocs d鈥檃vituallament, lliurament de dorsals i pres猫ncia en Fira del Corredor i en la Marat贸 Infantil, muntatge i desmuntatge de la zona d鈥檈ixida i meta, tanques, publicitat, etc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.