Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 200 corredors en el XC Challenge Alt Maestrat que s’ha celebrat a Benassal

Més de 200 corredors en el XC Challenge Alt Maestrat que s’ha celebrat a Benassal

Benassal ha reunit este matí a més de dos centenars de ciclistes en una nova edició del BTT Alt Maestrat Human Land i el BTT Aigua de Benassal, proves que formen part del circuit Xc Maraton Diputació de Castelló.

Al voltant de l’Ajuntament de Benassal s’han congregat els ciclistes que han pres l’eixida a les 8.30h del matí per al BTT Alt Maestrat, amb un recorregut de 82 quilòmetres, discorrent pels termes municipals de Benassal, Llaures, Morella, Vilar de Canes i Culla. A les 9h s’ha donat l’eixida al BTT Aigua de Benassal, amb un recorregut de 42 quilòmetres pel terme de Benassal.

En el BTT Alt Maestrat el vencedor ha sigut Oriol Colomé Roca, seguit d’Óscar Juarez Prada de Conflent i Luis Edo Vicente. En categoria femenina ha guanyat Aida Beteta Corvillo, seguida de Merche Villanueva Pérez i Belén Agut. Per equips ha vençut el Team Manrubia Kross Els Valls.

D’esta manera Óscar Juarez lidera la classificació general. En xiques Merche Villanueva Pérez és la líder del circuit i en parelles va al capdavant el Team Veolia-Faustin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.