fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 200 esportistes inauguren el nou ‘Pavelló de Gimnàstica’ d’Onda

Més de 200 esportistes inauguren el nou ‘Pavelló de Gimnàstica’ d’Onda

Noves instal·lacions i material esportiu de primera qualitat al servei del Club Gym-Sport i altres associacions i clubs.

Més de 200 esportistes van inaugurar ahir a la vesprada el ‘Pavelló de Gimnàstica’ d’Onda, una nova infraestructura esportiva al servei de les gimnastes del club Gym-*Sport d’Onda i a la disposició d’altres associacions i clubs. L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat de l’edil d’Esports, José Vicente Iserte, van ser els encarregats d’obrir l’acte institucional per a donar pas, a continuació, a una gran exhibició de totes les xiques, en les seues diferents categories, del club de gimnàstica.

A més, al costat del pavelló també es va estrenar material esportiu de primera qualitat perquè les gimnastes puguen entrenar i competir en les millors condicions.

L’alcaldessa també ha posat l’accent que “la funció d’un Ajuntament com el nostre és garantir les infraestructures i els serveis per a mantenir viva la flama de la il·lusió per l’esport entre els ciutadans. Entre tots, Ajuntament, clubs, associacions i esportistes, podem fer d’Onda la gran ciutat de l’esport que anhela ser. Perquè construirem una ciutat amb valors, humana, inconformista i saludable”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.