Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 80 esportistes participen en les Jornades multiesportives del SME de Borriana

Més de 80 esportistes participen en les Jornades multiesportives del SME de Borriana

Els xiquets i xiquetes han finalitzat avui la setmana amb una eixida en bicicleta.

El Servei Municipal d’Esports ha tornat a apostar per les Jornades Multiesportives i d’Hàbits Saludables durant el Nadal per donar una opció als més menuts de seguir practicant esport durant les vacances. Les jornades en els que han participat 88 alumnes de Borriana van començar el passat dimarts 26 de desembre en les instal·lacions de Llombai on els xiquets i xiquetes van poder practicar i conèixer l’atletisme, el tir amb arc, futbol, jocs cooperatius, jocs de camp i bat, esport de raqueta, etc. A més a més, durant esta jornada es va realitzar la revisió de l’esquena amb la col·laboració de la Clínica Granell.

El dimecres 27 de desembre va ser el torn de les activitats en el Pavelló de la Bosca on els xiquets van tindre l’ocasió de practicar esports com el bàsquet, handbol, futbol sala i els més majors varen realitzar una carrera d’orientació i una mini competició multi esportiva. A més a més, també va ser el moment de fer-los la revisió del podòleg amb la col·laboració del centre podològic Gustavo Agustí.

El dijous van realitzar les activitats esportives en la Piscina Municipal de Borriana. Els xiquets i xiquetes realitzaran una sessió de natació, jocs en el carrer, ritmes, etc. I durant esta jornada va ser el moment de realitzar la revisió bucal amb la col·laboració de la Clínica Odontoespai.

D’esta manera, “els participants han pogut realitzar tots els esports que es poden practicar en Borriana, i a més a més, se’ls ha fet una revisió de les seues capacitats”, ha explicat el regidor d’Esports, Vicent Granel.

Avui, per finalitzar les jornades, els més majors han realitzat una eixida amb bicicleta mentre els més xicotets realitzaven un circuit viàri amb la col·laboració de Policía Local de Borriana.

Amb esta trobada final a La Bosca, els xiquets i xiquetes tanquen les jornades que es reprendran a les vacances de Pasqua, en què de nou “la transmissió dels valors de l’esport i la necessitat d’adquirir hàbits saludables de vida seguiran sent una de les prioritats dins el desenvolupament del nostre Pla PATI, que anys després de la seua implantació a la ciutat s’ha convertit en un referent de la promoció de la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes en edat escolar de la nostra ciutat”, com ha recordat Granel, que a més ha agraït “la feina tant dels membres de l’SME com dels i les monitores, i dels clubs participants, que durant estos dies han posat tot el seu esforç perquè les Jornades hagen tornat a ser un èxit”.

La clausura ha servit per a fer entrega dels diplomes i un obsequi per als participants, i la foto final amb els pares i mares d’espectadors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.