fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Milloren les instal路lacions de la zona esportiva de Llombai

Milloren les instal路lacions de la zona esportiva de Llombai

La substituci贸 de material el猫ctric, jardineria, portes de vestidors i camps s贸n els principals treballs.

La Regidoria d’Esports ha realitzat una inversi贸 important per rehabilitar la zona esportiva de Llombai de la localitat, i millorar les instal路lacions actuals. En els sis primers mesos de l’any, les instal路lacions han patit la renovaci贸 de tots els llums, la millora del quadre de baixa tensi贸 de les instal路lacions, treballs de jardineria que han perm猫s donar m茅s amplitud a les instal路lacions, canvi de portes, reparacions en els camps de futbol, i en porteries. M茅s de 15.000 euros que s’han destinat per a una de les instal路lacions esportives m茅s utilitzades a Borriana pels clubs de futbol, atletisme i tir amb arc.

El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha explicat que “s’han realitzat dues accions importants que cr猫iem necess脿ries com la renovaci贸 de part del sistema el猫ctric, amb llums, tubs i emerg猫ncia, per complir la normativa existent en l’actualitat”, al qu猫 s’ha afegit un nou quadre de baixa tensi贸, necessari perqu猫 la instal路laci贸 estiga en 貌ptimes condicions. La inversi贸 el猫ctrica que s’ha realitzat suma m茅s de 5.000 euros, a la qual s’haur脿 d’afegir la inversi贸 en els nous focus d’enllumenat dels camps de futbol, que passaran a ser m茅s eficients.

Al costat d’aix貌, els treballs de jardineria han canviat la imatge de les instal路lacions, que ara es poden contemplar sense cap barrera, i la separaci贸 entre els camps de futbol i la pista d’atletisme 茅s centra en una xicoteta tanca, una demanda que realitzaven els clubs que utilitzen la instal路laci贸. Una acci贸 que ascendeix a poc m茅s de 3.500 euros.

D’altra banda, s’han renovat les quatre portes dels vestidors del camp principal, que es trobaven en mal estat, amb una inversi贸 de 2.300 euros. A tot aix貌 s’hi afegeix, la reparaci贸 de porteries de Futbol-8, la reparaci贸 de maquin脿ria i reg dels camps.

Una inversi贸 de m茅s de 15.000 euros, que 茅s necess脿ria, “per貌 que 茅s no completa, ja que les instal路lacions de Llombai necessiten una rehabilitaci贸 important en alguna de les seves zones, com pot ser la pista d’atletisme i el vel貌drom”, ha reconegut el regidor.

Finalment, les instal路lacions de tir amb arc s’han renovat completament per complir la normativa i comptar amb un camp amb totes les llic猫ncies, que puga acollir entrenaments i competicions.

L’edil d’Esports ha destacat que s’ha fet un gran treball, i “agraesc la dedicaci贸 del personal de manteniment del Servei Municipal d’Esports, que 茅s el gran responsable de la millora de les obres que s’han realitzat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.