fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner: 鈥淟a Volta 茅s una mostra m茅s de l’esport posat al servei de la cohesi贸 social i la generaci贸 d’oportunitats鈥

Moliner: 鈥淟a Volta 茅s una mostra m茅s de l’esport posat al servei de la cohesi贸 social i la generaci贸 d’oportunitats鈥

El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha assistit aquest mat铆 a l’eixida a Sogorb de l’etapa provincial de la Volta

El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, s’ha traslladat aquest mat铆 fins a Sogorb per a viure l’inici de l’etapa provincial de la Volta a la Comunitat Valenciana amb meta en Mas de la Costa, de Llucena. Una etapa que completar脿 m茅s de 160 quil貌metres per carreteres castellonenques i transcorre per fins a 12 municipis castellonencs 鈥渆n una mostra m茅s de l’esport posat al servei de la cohesi贸 social, del dinamisme dels nostres pobles, de les oportunitats i de la generaci贸 d’ocupaci贸 i riquesa鈥.

No en va, el president del Govern Provincial ha posat l’accent en l’aposta de la Diputaci贸 pel foment i la promoci贸 esportiva, aposta que ha fet de l’esport 鈥渦n eix prioritari en la gesti贸 d’aquesta administraci贸 a l’hora de sumar bones not铆cies als nostres municipis i impulsar el territori鈥.

En aquest sentit, Moliner ha destacat que 鈥減roves com La Volta o La Tornada Ciclista a Espanya, que tornar脿 a convertir aquest estiu a la nostra prov铆ncia en protagonista d’un dels majors esdeveniments esportius del m贸n, consoliden Castell贸 com el millor escenari esportiu del Mediterrani鈥.

Un escenari que, ha incidit el president de l’administraci贸 provincial, 鈥渢茅 en la Diputaci贸 al seu major impulsor des del convenciment que l’esport 茅s un vertebrador del territori i una font d’oportunitats tur铆stiques, econ貌miques i laborals鈥.

脡s per a莽貌 que el Govern Provincial ha confeccionat per a enguany 鈥渆l m茅s ambici贸s calendari de circuits provincials de la hist貌ria鈥 amb un total de 95 esdeveniments que mobilitzaran a m茅s de 34.000 esportistes i generaran beneficis per a la prov铆ncia superiors al mili贸 d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.