Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules amplia les instal·lacions esportives amb una pista d’hoquei

Nules amplia les instal·lacions esportives amb una pista d’hoquei

El Club d’Hoquei Taurons de Nules entrena per primera vegada en la pista.

Nules compta amb una pista d’hoquei amb la qual s’amplia l’oferta d’instal·lacions esportives a la localitat. Esta pista es troba al pati del CEIP Jaume I i divendres va ser estrenada pel Club de Patinatge Taurons de Nules que va fer el seu primer entrenament d’hoquei en esta pista.

“Esta pista que ja és una realitat és una aposta important que hem fet per millorar i dotar de noves instal·lacions esportives a la població, la qual podrà ser utilitzada tant pels alumnes dins la jornada educativa com pels xiquets del Club de Patinatge Taurons de Nules per fer els entrenaments i competicions”, comenta la Regidora d’Esports, Mª Jesús Gabaldón.

Cal destacar que amb la construcció d’esta pista que dóna resposta a una de les demandes fetes en el Consell Local de l’Esport, “el consell es va crear per este equip de govern per a treballar i col·laborar amb les diferents entitats esportives locals i com no per a conéixer les inquietuds i deficiències que hi ha al nostre poble en matèria d’esport”, matisa Gabaldón.

De fet la construcció de la pista d’hoquei va ser una proposta consensuada al Consell Local de l’Esport, ja que són molts els xiquets i les xiquetes que practiquen el patinatge i a més el Club de Patinatge Taurons de Nules es desplaçava fora de la localitat per a fer els entrenaments i jugar els partits de competició. Des de l’Ajuntament de Nules s’ha estat treballant en esta actuació per a donar-li també un ús educatiu, “per la qual cosa ens vàrem reunir amb els responsables dels centres educatius i va ser el CEIP Jaume I qui va estar disposat a albergar esta pista que ha estat construïda per una empresa local, Vimas Sport”, assenyala la Regidora d’Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.