fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules amplia les instal路lacions esportives amb una pista d’hoquei

Nules amplia les instal路lacions esportives amb una pista d’hoquei

El Club d’Hoquei Taurons de Nules entrena per primera vegada en la pista.

Nules compta amb una pista d’hoquei amb la qual s’amplia l’oferta d’instal路lacions esportives a la localitat. Esta pista es troba al pati del CEIP Jaume I i divendres va ser estrenada pel Club de Patinatge Taurons de Nules que va fer el seu primer entrenament d’hoquei en esta pista.

“Esta pista que ja 茅s una realitat 茅s una aposta important que hem fet per millorar i dotar de noves instal路lacions esportives a la poblaci贸, la qual podr脿 ser utilitzada tant pels alumnes dins la jornada educativa com pels xiquets del Club de Patinatge Taurons de Nules per fer els entrenaments i competicions”, comenta la Regidora d’Esports, M陋 Jes煤s Gabald贸n.

Cal destacar que amb la construcci贸 d’esta pista que d贸na resposta a una de les demandes fetes en el Consell Local de l’Esport, “el consell es va crear per este equip de govern per a treballar i col路laborar amb les diferents entitats esportives locals i com no per a con茅ixer les inquietuds i defici猫ncies que hi ha al nostre poble en mat猫ria d’esport”, matisa Gabald贸n.

De fet la construcci贸 de la pista d’hoquei va ser una proposta consensuada al Consell Local de l’Esport, ja que s贸n molts els xiquets i les xiquetes que practiquen el patinatge i a m茅s el Club de Patinatge Taurons de Nules es despla莽ava fora de la localitat per a fer els entrenaments i jugar els partits de competici贸. Des de l’Ajuntament de Nules s’ha estat treballant en esta actuaci贸 per a donar-li tamb茅 un 煤s educatiu, “per la qual cosa ens v脿rem reunir amb els responsables dels centres educatius i va ser el CEIP Jaume I qui va estar disposat a albergar esta pista que ha estat constru茂da per una empresa local, Vimas Sport”, assenyala la Regidora d’Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.