fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules inclou tres nous clubs en les subvencions esportives del present any

Nules inclou tres nous clubs en les subvencions esportives del present any

L’Ajuntament de Nules ha incl貌s en el present exercici a tres nous clubs esportius que es beneficiaran de les subvencions esportives, es tracta del Club d’Escalada i Bloc de Nules, el Club Escacs Nules i el Club Ornitol貌gic de Nules.

Aix铆 doncs, el total de clubs esportius locals que comptaran amb l’ajuda municipal 茅s de dotze, de fet els convenis ja s’han signat pr脿cticament la totalitat de tots ells.

La regidora d’Esports, M陋 Jes煤s Gabald贸n, comenta que “este any hem fet la signatura dels convenis avan莽 per a beneficiar als clubs, per la qual cosa a hores d’ara els clubs amb qu猫 hem signat el conveni ja poden presentar les factures a l’ajuntament per a poder rebre els diners com m茅s aviat millor. Des de la regidoria d’Esports estem fent un gran esfor莽 perqu猫 tots els clubs locals puguen tindre una ajuda econ貌mica donat que som coneixedors de les dificultats que tenen els xicotets clubs”.

La resta de clubs a qui l’Ajuntament de Nules destina les subvencions esportives s贸n el Club de Columbicultura Sant Josep de Nules, el Club de Pesca Esportiva “El Galf铆”, el Club d’Atletisme Nules, l’Atl猫tic Nules Futbol Sala, Club de Patinatge Taurons de Nules, Club Handbol Nules, Nules B脿squet Club, E.F Benicat贸 i el Club Ciclista Sant Josep de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.