fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules prepara dos esdeveniments esportius importants per al pròxim 23 de desembre

Nules prepara dos esdeveniments esportius importants per al pròxim 23 de desembre

Hi haurà un torneig de futbol per a cadets i el primer partit d’hoquei de lliga autonòmica.

La població de Nules albergarà el dissabte 23 de desembre dos esdeveniments esportius d’àmbit autonòmic, per una banda es celebrarà el torneig de Nadal I Memorial Antonio Pérez Balada en el que participaran els equips cadet del Villarreal C.F., Valencia C.F., el C.D. Castellón i C.F. Nules; per altra banda es disputarà a la pista d’hoquei local el primer partit oficial corresponen a la lliga valenciana entre el Club de Patinatge Taurons i el Sagunt.

Així doncs els detalls d’estos actes han sigut presentats per la regidora d’Esports, Mª Jesús Gabaldón; el coordinador de l’escola del C.F Nules, Sergio Lafuente; i el president i entrenador del Club de Patinatge Taurons de Nules.

Davant açò, la regidora d’Esports ha destacat el treball que realitzen els diferents clubs esportius locals i que una vegada més Nules serà punt de referència tant del futbol com de l’hoquei a nivell de la Comunitat Valenciana.

En relació al I Memorial Antonio Pérez Balada el coordinador de l’escola del C.F Nules, Sergio Lafuente, comenta que “fa molts anys que no organitzem un torneig de Nadal i amb este el que volem és fer-li un homenatge al futbolista més important de Nules com és Antonio Pérez Balada. L’objectiu del club és que este torneig tinga una continuïtat i en les pròximes edicions s’amplie a les altres categories”.

Els horaris dels partits seran a les 9.00 hores la primera semifinal entre el CF Nules i Villarreal CF; a les 9.50 hores la segona semifinal entre el C.D Castelló i el València C.F; a les 10.45 hores es disputarà el partit pel segon i quart lloc; i a les 11.45 hores tindrà lloc la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.