fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules signa convenis amb nous clubs i esportistes d鈥檈lit

Nules signa convenis amb nous clubs i esportistes d鈥檈lit

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Nules ha signat convenis amb nous clubs locals i amb esportistes d’elit, “hem signat conveni per primera vegada amb el Club Esportiu de Ca莽a Nules-Villavieja i amb el Club Ajedrez Nules, dues entitats que fins ara no havien rebut cap ajuda municipal”, explica M. Jes煤s Gabald贸n, regidora d’Esports.

A m茅s, tamb茅 rebran ajudes esportistes d’elit de la poblaci贸 com ara Pedro Mech贸, de pesca esportiva; V铆ctor Romero i Alberto Rodr铆guez, fisio-culturistes; Marta Oliver, atleta; i els xiquets David Bou i Ariadna L贸pez, ballarins de ball de sal贸.

Amb les signatures d’estos convenis, juntament amb els signats amb el Club Ciclista San Jos茅 i l’Asociaci贸 Ornitol貌gica de Nules la totalitat de clubs i entitats esportistes locals rebran una ajuda municipal en l’any 2017.

“El que volem 茅s donar suport a tot tipus d’esport, per la qual cosa hem fet un important esfor莽 perqu猫 els clubs esportius de la poblaci贸 tinguen una ajuda econ貌mica”, conclou la regidora d’Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.