fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda ajuda als esportistes d’elit a sufragar les seues despeses

Onda ajuda als esportistes d’elit a sufragar les seues despeses

El consistori obri el per铆ode de sol路licitud de beques fins al 2 de novembre.

L’Ajuntament d’Onda, a trav茅s de la Regidoria d’Esports, becar脿 als esportistes d’elit i promeses del municipi per a ajudar-los a sufragar les despeses federatives, de despla莽aments als llocs d’entrenament o competici贸 i el material esportiu espec铆fic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.

Amb estes ajudes econ貌miques, l’equip de govern mostra el seu suport a aquells onders que practiquen esport d’alt rendiment, ajudant-los a pagar despeses. Els interessats poden presentar ja la seua sol路licitud fins al 2 de novembre al SAT de l’Ajuntament i hauran de lliurar la documentaci贸 pertinent atenent les bases d’estes ajudes que podran consultar-se tant al BOP com a la web municipal al seg眉ent enlla莽: http://ajuntament.onda.es/c/document_library/get_file?uuid=951128c8-526c-4037-9eaa-eb45f3158722&groupId=16302

Aix铆 ho ha anunciat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha explicat que esta ajuda econ貌mica pot aconseguir fins als 750 euros per esportista per a la categoria A i de 500 euros per sol路licitud per a la categoria B. S’ent茅n com a esportistes d’elit de categoria A, aquells que hagen sigut reconeguts oficialment com a tal per la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports, mentre que els de categoria B s贸n aquells que encara no estant reconeguts en la categoria A, han participat almenys en algun Torneig o Campionat de categoria Internacional o Nacional en la passada temporada, reconegut oficialment per la corresponent Federaci贸 Esportiva. Aix铆 mateix, les bases reguladores d’esta convocat貌ria publicada al BOP, arrepleguen que el sol路licitant ha d’estar empadronat a Onda com a m铆nim 1 any durant els 煤ltims 5.

“Fem una clara aposta per l’esport i per a莽貌 des de l’Ajuntament impulsem diverses l铆nies de subvencions entre les quals s’inclou esta. L’any passat vam poder recon茅ixer l’esfor莽 de 12 esportistes locals a trav茅s d’estes beques”, ha afirmat l’alcalde, qui ha concl貌s dient que “reafirmem aix铆 el nostre comprom铆s amb els esportistes d’Onda, als qui considerem transmissors de valors i generadors d’una ciutat saludable”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.