Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda concedeix ajudes a esportistes d’elit i promeses onderes per al desenvolupament de la seua carrera

Onda concedeix ajudes a esportistes d’elit i promeses onderes per al desenvolupament de la seua carrera

El termini per a presentar les sol·licituds de subvenció són 30 dies hàbils des de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.

L’Ajuntament d’Onda ha obert la convocatòria perquè els esportistes d’elit i promeses onderes sol·liciten les ajudes que ofereix el consistori per al desenvolupament de la seua carrera esportiva. El termini per a presentar-la és de 30 hàbils des de la publicació la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Ximo Huguet, ha assegurat que, “des de l’àrea d’Esports que dirigeix el regidor Francisco Chalmeta, estem apostant per l’esport i volem que tots els joves onders tinguen les mateixes oportunitats per a accedir al món de l’esport d’elit, no volem deixar-nos a ningú pel camí”.

L’objectiu d’estes ajudes és ajudar a sufragar les despeses federatives, de desplaçament als llocs d’entrenament i/o competició i material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva. Per a açò, els esportistes sol·licitants hauran d’estar empadronats en la ciutat d’Onda almenys 1 any i tenir un màxim de 25 anys. Les beques per als esportistes d’elit poden arribar fins als 750 euros, com a màxim, i per a les promeses fins als 500 euros.

Ximo Huguet ha destacat que “l’any passat el nombre d’esportistes beneficiaris d’estes ajudes va augmentar fins als 16, seguint amb la línia de creixement dels anteriors exercicis. Açò demostra la implicació i interès dels joves onders per les activitats esportives d’alt nivell, per la qual cosa este equip de govern continuarà treballant a concedir ajudes realment necessàries i útils per a tota la ciutadania i apostant per una ciutat saludable”.

Les persones interessades poden trobar les bases en el Butlletí Oficial de la Província, en el tauler d’anuncis i en la pàgina web de l’Ajuntament, ajuntament.onda.es, així com en la Base de dades Nacional de Subvencions (BDNS).

Leave a Reply

Your email address will not be published.