fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda consolidarà la marca Ciutat Saludable al 2018

Onda consolidarà la marca Ciutat Saludable al 2018

Durant 2018 començaran les obres de construcció del nou pavelló esportiu i l’Ajuntament realitzarà millores en altres instal·lacions esportives.

L’Ajuntament d’Onda incrementarà l’import destinat als pressupostos de 2018 a l’àrea d’esports. El projecte d’Onda, Ciutat Saludable es consolidarà com a marca de qualitat de vida dels onders, ja que “apostem pels esdeveniments esportius i ja tenim diversos confirmats en pràcticament totes les modalitats esportives. A més, les competicions atreuen moltíssimes persones tant d’Onda com d’altres ciutats, la qual cosa provoca un impacte econòmic positiu a la ciutat. Solament el passat any, Onda va acollir més de 200 esdeveniments esportius i va col·laborar en l’organització de 2.200 partits durant 30 setmanes de competició”, ha declarat Francisco Chalmeta, regidor d’Esports d’Onda.

L’augment del Pressupost es veurà reflectit en la partida de convenis i subvencions que s’ha incrementat en 42.000 euros, la qual cosa suposa un 15% més respecte a l’any anterior. L’apartat de material passarà de 1.000 fins a 4.000 euros per poder dotar les instal·lacions de millors equipaments per a la pràctica esportiva. “Volem millorar els serveis que ofereix el consistori als onders, que disposen d’instal·lacions i ofertes per poder portar una vida saludable, tal com hem demostrat en esta legislatura. El govern que dirigeix l’alcalde Ximo Huguet ha dut a terme nombroses millores en les infraestructures esportives”, ha afirmat el regidor.

Quant a les inversions, el Pressupost del 2018 contempla la construcció del nou pavelló esportiu, que ajudarà a desbloquejar la utilització d’altres instal·lacions i que és una de les inversions més importants que es durà a terme a Onda. A més, una altra de les inversions destacables serà el canvi de l’herba artificial de l’Olímpic i La Cossa.

El regidor Chalmeta ha explicat que “este Pressupost, que s’ha consensuat amb la ciutadania i amb els altres grups polítics, serà un abans i un després quant a esport a la localitat. És una aposta clara d’este equip de govern que en només 3 anys de legislatura haurà millorat i canviat el 100% dels seus camps de futbol i altres instal·lacions municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.