fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda recupera vuit anys després la carrera de motocròs en el circuit municipal

Onda recupera vuit anys després la carrera de motocròs en el circuit municipal

La competició que se celebrarà el diumenge 1 de juliol és puntuable per al campionat autonòmic i l’organitza el Club Motosport Onda.

La localitat d’Onda ha recuperat, després de 8 anys sense celebrar-se en el municipi, la carrera de motocròs que se celebrava en el circuit municipal. El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta ha presentat la competició juntament amb el vicepresident de la Federació Valenciana de Motocross, Agustín Ferreres, el membre del Club Motosport, Antonio Martínez i el jove pilot onder, Ángel Martínez i ha assegurat que “estem molt satisfets perquè gràcies a les gestions que hem desenvolupat este equip de govern sota el lideratge de l’alcalde, Ximo Huguet, els veïns d’Onda podran tornar a gaudir d’este espectacle en el terme municipal. Esta és una nova aposta pels esdeveniments esportius com a motor de l’economia local i la prova de la qual podrem gaudir el diumenge 1 de juliol torna a situar a la nostra ciutat en el mapa a nivell autonòmic i nacional en la celebració de competicions esportives”.

La competició se celebrarà gràcies a l’organització del Club Motosport Onda i amb el patrocini del consistori d’Onda i és puntuable per al campionat de la Comunitat Valenciana de Motocròs. Així mateix, esta edició serà la novena que se celebre en el circuit municipal. El circuit autonòmic ha recorregut les ciutats de Crevillent, Elda, Traiguera, Xella, Els Coves i ara arriba a Onda, per a continuar després de l’estiu a Almenara, l’Alcora, Albaida, Benicarló, Elda i Vilafamés. Així, en el circuit municipal es disputaran les categories Open MX1/MX3, Open MX2/MX125, Promoció MX85, Promoció MX65 i Promoció MX50. “Des del consistori volem agrair el treball del club per l’organització i per tornar a posar a Onda en el mapa del motocròs autonòmic, així com ens agradaria convidar als ondenses al fet que s’acosten al circuit per a gaudir d’este espectacle”, indica Chalmeta.

Finalment, el regidor ha volgut destacar que “la celebració d’esta carrera demostra que Onda aposta per tots els esports. Cal recordar que el passat any es van celebrar en el nostre municipi més de 200 esdeveniments esportius congregant a multitud de visitants i fent de reclam perquè els assistents a estes competicions coneguen la gran quantitat de bondats de la nostra localitat i puguen repetir les seues visites en el seu temps d’oci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.