Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda rep 25 mil visitants amb La Volta i deixa un balanç de mig milió d’euros

Onda rep 25 mil visitants amb La Volta i deixa un balanç de mig milió d’euros

L’alcaldessa ofereix Onda com a seu d’etapa en futures edicions de la Volta i d’altres competicions esportives.

Més de 25.000 espectadors, entre ciutadans d’Onda i visitants, van omplir els carrers d’Onda divendres passat per a presenciar l’eixida de la 7a etapa de la Volta a Espanya i el seu segon pas per la localitat, ja en carrera. Així ho han confirmat Carmina Ballester, alcaldessa d’Onda, i Paco Pastor, regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, en una roda de premsa on s’ha destacat l’èxit d’este esdeveniment internacional que va deixar un impacte de mig milió d’euros a la ciutat, sumant els ingressos en hotels, restaurants, gasolineres o supermercats.

“Vull fer extensiva la felicitació que em va transmetre el director de la Volta per l’excel·lent organització i acolliment que els ha brindat el poble d’Onda. L’èxit és gràcies a la labor dels voluntaris, de la policia local, de la resta de cossos de seguretat i emergències, dels tècnics de l’Ajuntament que han treballat a contrarellotge perquè fóra una realitat”, ha apuntat Ballester.

“Onda s’ha donat a conéixer al món sencer com a ciutat paradís del ciclisme i ciutat que val la pena visitar amb les espectaculars imatges que es van emetre, en 190 països, del castell, l’embassament o el paratge de la Serra Espadà. Ha sigut una oportunitat única per a promocionar-nos en el món que esperem poder repetir prompte”, ha afegit l’alcaldessa, oferint de nou Onda per a acollir una nova etapa de la Volta o un altre gran esdeveniment esportiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.