fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa acull la fase classificatòria dels Campionats d’Espanya d’hoquei en línia

En el torneig han participat 24 equips de 10 comunitats, que han disputat més de 40 partits.

El pavelló Carlos Taulé i el Palau d’Or d’Orpesa van acollir durant tres jornades, de divendres a diumenge, les fases classificatòries dels Campionats d’Espanya d’hoquei línia en les categories aleví, infantil i juvenil, amb destacada participació del club local, el CPILC Platges d’Orpesa.

Els orpesins van aconseguir classificar-se per a la fase final en categoria juvenil. En el primer partit, van golejar amb facilitat al CP Lostregos Lucus per 0-10, igual que en el segon, en el qual es van imposar per 6-1 al Molina Sport. Van tancar la seua participació contra el CDE PL Madrid, al que va guanyar per 4-0. També ho van fer en categoria infantil, imposant-se al CHL Aranda de Duero (2-3), al CD Albacete HC (6-5) i al CPL Valladolid B (5-3).

Els alevins i l’infantil A, per la seua banda, ja estaven classificats en guanyar la lliga autonòmica, la qual cosa els estalviava jugar prèvies.

La regidora d’Esports d’Orpesa, Sonia Bellés, i la regidora de Cultura, Mari Carmen Taulé, van estar presents en els partits.
Cal recordar que Orpesa serà seu del Campionat d’Espanya infantil i junior del 30 de juny al 2 de juliol.