fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa acull a l’elit de l’hoquei línia base de la Comunitat Valenciana

Orpesa acull a l’elit de l’hoquei línia base de la Comunitat Valenciana

El pavelló poliesportiu Carlos Taulé va ser l’escenari el cap de setmana passat en el qual es va desenvolupar la tercera i última tecnificació d’hoquei línia prèvia a la disputa del Torneig de Federacions Autonòmiques de categories base, que se celebrarà a Catalunya els pròxims dies 15 i 16 de juliol.

Prop de 130 jugadors d’hoquei de tota la Comunitat Valenciana es van reunir a Orpesa per a completar més de 20 hores de durs entrenaments, que van ser visionats i analitzats pel cos tècnic de la Federació Valenciana. Al llarg d’aquesta setmana, es farà públic el llistat de jugadors que representaran a l’hoquei autonòmic aquesta temporada.
De forma paral·lela, durant tres dies es va celebrar un clínic d’entrenadors impartit pel seleccionador nacional, Phillippe Broudeault, al que van assistir 20 preparadors dels diferents clubs. En aquestes sessions, a més de qüestions tècniques, tàctiques i exercicis pràctics en pista, es van treballar temes relatius als valors de l’esport, ja que en paraules del mateix seleccionador, “hi ha molta gent amb talent, però necessitem jugadors que, a més d’habilitats tècniques, tinguen habilitats humanes”.

Des de la Federació Valenciana de Patinatge, el president de la modalitat d’Hoquei Línia, Vicente Martín, va agrair la col·laboració de l’equip de govern local en la celebració d’aquestes jornades. “Sens dubte, tant la Regidoria d’Esports com l’Ajuntament d’Orpesa són un gran exemple de suport a l’esport”, va manifestar.

Aquestes jornades, que amb gran èxit de participació ve organitzant des de fa més de dos anys la Federació Valenciana de Patinatge, persegueixen altres finalitats més enllà de les qüestions purament tècniques. El fet de reunir a jugadors, pares, aficionats i entrenadors de diferents clubs en un entorn amistós, perquè es coneguen fóra de la tensió de la competició i compartisquen experiències de l’esport que els uneix, fa que el respecte al rival siga cada vegada més un dels valors pels quals destaque aquest esport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.