fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pablo Laso obrirà demà l’ACB Academy que farà de Benicàssim l’epicentre nacional del bàsquet fins al diumenge

Pablo Laso obrirà demà l’ACB Academy que farà de Benicàssim l’epicentre nacional del bàsquet fins al diumenge

Una intensa agenda d’activitat completarà la primera de quatre jornades intensives de formació per a l’elit del bàsquet.

L’entrenador del Reial Madrid Pablo Laso obrirà demà el clínic ACB Academy que farà de Benicàssim l’epicentre nacional del bàsquet fins diumenge que ve 1 de juliol. Una intensa agenda d’activitat completarà la primera de les quatre jornades intensives de formació dirigides a l’elit del bàsquet del nostre país. Esta trobada forma part de l’aposta de la Diputació per generar noves oportunitats als pobles de Castelló a través dels esdeveniments esportius amb Castelló Escenari Esportiu.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “esta trobada d’elit s’incorpora per primera vegada al treball que realitzem des del Govern Provincial per transmetre a nivell nacional però també internacional que a la província de Castelló tenim el millor escenari esportiu del Mediterrani. Les mirades del bàsquet mundial estaran centrades durant estos dies a Benicàssim, un municipi alineat amb els objectius estratègics de la Diputació per convertir l’esport en tractor generador de noves oportunitats econòmiques i de desenvolupament per als nostres pobles”.

Cal tenir en compte que este esdeveniment esportiu és considerat pels mateixos entrenadors de l’elit espanyola com a únic al món per la seua organització i seguiment en combinar cursos formatius i exhibició de jugadors disponibles per als equips, la qual cosa suscita una gran expectativa dels seus agents que participaran en esta cita amb l’esport.

I és que és important assenyalar que este clínic es converteix en una molt bona ocasió perquè els clubs puguen veure a jugadors amb projecció i conéixer-los de forma personalitzada, convertint-se en un punt de trobada anual entre els mateixos equips, entrenadors, directors esportius, agents i jugadors.

En total seran quatre entrenadors de reconegut prestigi de Pablo Laso (dijous), Txus Vidorreta (dissabte) , Néstor ‘Che’ García (divendres) i Gustavo Aranzana (diumenge) els que s’encarregaran dels entrenaments, compartint els seus mètodes de treball i filosofia amb tots els assistents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.