fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola acollirà el 10K Nocturn dissabte que ve

Peníscola acollirà el 10K Nocturn dissabte que ve

El punt d’eixida i meta serà la plaça de Bous.

Dissabte que ve, 22 de setembre, Peníscola tornarà a convertir-se en escenari esportiu per a acollir la quarta edició de la carrera 10K Nocturna, la sisena prova puntuable del V Circuit Nocturn de Carreres Populars organitzat pel C.D Runner’s Home i per la Diputació de Castelló.

La carrera constarà d’un recorregut de deu mil metres (10 quilòmetres) i començarà a les 21:00h, tenint un límit màxim per a completar-la d’1 hora i 40 minuts. El punt d’eixida i meta serà la plaça de Bous, als peus del nucli antic de Peníscola. Les inscripcions encara poden realitzar-se fins al 20 de setembre amb un preu de 13 euros, però si es realitzen fora del període establit, tindran un preu de 15 euros. Es tracta d’una prova de caràcter benèfic, ja que es destinarà un euro per cada participant a l’Associació Telèfon de l’Esperança, l’activitat de la qual consisteix a donar servei de suport a les persones que es troben en situació de crisi o a millorar la salut emocional de les persones.

En la prova pot participar qualsevol persona a partir de 18 anys dins de les limitacions per a carreres d’Àmbit Autonòmic.

La presentació de l’esdeveniment esportiu ha tingut lloc este matí en les instal·lacions del Gran Hotel Peníscola, col·laborador de la prova, amb la presència de l’alcalde de l’Ajuntament de la localitat, Andrés Martínez, el coordinador de la prova, Luís Adsuara, coordinador de la prova, així com el president d’AGRETUR, Francisco Ribera.

Per a l’organització, l’objectiu principal és “aconseguir que, cada vegada més, els ciutadans participen i realitzen activitat física, esportiva i en part competitiva en el seu temps d’oci”.

Martínez ha valorat molt positivament la celebració de la prova, “doncs és un clar reflex de la nostra voluntat, oferir tots els mesos esdeveniments esportius per a dinamitzar l’activitat turística durant els caps de setmana i animar a veïns i visitants a ser partícips d’este tipus de proves esportives”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.