fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peñíscola FS 2-8 Jaén FS

Peñíscola FS 2-8 Jaén FS

El conjunt castellonenc es va avançar en el marcador, però va pagar massa car tres minuts de desconnexió, en els quals els de Jesús Velasco es van distanciar fins per quatre gols. La graderia peniscolana va registrar la millor entrada de la història. Segona derrota a Peníscola de l’any.

El Peníscola RehabMedic no va poder satisfer al més d’un miler d’afeccionats que van copar el Pavelló de Peníscola, generant un ambient increïble. Els d’Albert Canilles es van contagiar dels càntics i les seues goles, potser a l’excés, i amb quatre minuts per a oblidar el campió, Movistar Inter, va tenir bastant per a sentenciar el duel abans del descans.

Tot va començar a cor què vols. Els del Baix Maestrat van eixir conscienciats de fer un gran partit, amb intensitat i amb ritme. Fins i tot en el minut sis, després de diverses arribades, Jesús Velasco va haver de rellevar a Jesús Herrero en la porteria, expulsat per derrocar a Ivan Rumb, quan aquest ho havia superat en una pilota dividida a 12 metres de la porta visitant.

En el joc en superioritat, els de Cani van tenir paciència. Van combinar de forma pausada, a la recerca d’un espai que li va oferir a Juanqui l’oportunitat de superar a Àlex. El d’Almendralejo, no va fallar. Amb un potent tret va fer esclatar el cor del Pavelló. Tot anava bé, fins que una força vinguda del més enllà va prémer el botó de desconnectar en la màquina castellonenca.

Quan millor estava l’equip, amb la graderia enfervorida i el magatzem del físic en òptimes condicions, l’empat de Lolo va caure com una llosa en l’esperit dels valencians. Un colp en el mentó que va fer sucumbir a la plantilla blava. Fruit d’açò, del 14 al 18, Movistar Inter va anotar quatre gols en sengles trets, per mitjà de Gadeia, Daniel, Pola i el mateix tancament andalús.

El tant de Míchel, després d’un control d’un altre planeta i un precís puntareu, va donar ales als castellonencs, que van arribar a somiar amb una resurrecció que Darlan, al cap de quinze segons de la represa, va tirar per terra amb un mereixeu imparable. A partir d’ací, la més espessa foscor. Humberto i David Pazos, al llarg dels següents minuts, van acabar per desficiar als locals i van definir un resultat que significa la segona derrota a casa de la Peníscola RehabMedic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.