fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola obrirà el primer Circuit Provincial SUP_RACE de Paddle Surf el 13 de maig

Peníscola obrirà el primer Circuit Provincial SUP_RACE de Paddle Surf el 13 de maig

Peníscola obrirà la competició del primer Circuit Provincial SUP_RACE de Paddle Surf el pròxim dia 13 de maig amb una travessia fins a Benicarló per a competidors en la categoria d’Elit.

La regata podrà veure’s des de diferents punts de la Platja Nord i arrancarà al voltant del tómbol que corona el Castell de Peníscola fins al port de la veïna ciutat de Benicarló. La resta de categories participants podran realitzar un circuit més curt i assequible als voltants de la ciutadella de Peníscola.

Amb la col·laboració del Club de Vela Costa Flor del taronger i l’organització del Club de Surf Castelló, este campionat compta amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, així com de la Diputació Provincial, a més dels ajuntaments de la resta de municipis que acullen el campionat que continuarà el 27 de maig a Borriana, el 2 de setembre en el Grau de Castelló, així com l’1 d’octubre a Onda.

La presentació ha tingut lloc en el dia d’avui en Mandarina Club, una de les empreses locals col·laboradores en l’esdeveniment esportiu, on l’alcalde, Andrés Martínez, ha mostrat el seu suport a la iniciativa i la importància de la promoció de l’esport com a dinamitzador de l’activitat turística en el municipi fora de la temporada alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.