fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola presenta la cinquena edició de la seua 10K nocturn

Peníscola presenta la cinquena edició de la seua 10K nocturn

La carrera se celebrarà dissabte que ve, 21 de setembre, a les 21:00h.

“La carrera està preparada per a accedir des dels 18 anys i el seu objectiu és aconseguir que, cada vegada més, la població participe activament en este tipus d’esdeveniments esportius. D’esta manera, el públic estarà practicant una activitat física, esportiva i en part competitiva, que millorarà la seva qualitat de vida.” Així ens ho fa constar Luís Adzuara, organitzador del VI Circuit de Carreras Populares Nocturnes de la Diputació de Castelló.

L’organització ha contactat amb el Gran Hotel Peníscola, situat en l’Av. Papa Lluna, 136, que oferirà en esta data ofertes especials per als participants. Esta oferta també inclou el desplaçament fins al lloc de la sortida de la prova.
Esta informació es pot trobar en la seua pàgina web www.granhotelpeniscola.com.

Tots els atletes inscrits, rebran una “bossa del corredor”, amb el xip, dorsal i la samarreta tècnica de l’esdeveniment, que recolliran el mateix dia de la prova des de les 17:00h fins a les 20:30h en la zona de sortida i meta situada en la Plaça de Bous.

Els 3 primers classificats de les diferents categories rebran un trofeu i un obsequi. També hi haurà trofeu i obsequi per al primer equip. A més, s’establirà un premi especial a tots els equips que aporten 6 o més corredors que acaben la prova, als quals es lliurarà una safata amb un assortiment de productes de degustación de la nostra província.
L’acte de lliurament dels premis s’efectuarà a partir de les 22:40h.

Finalment, hi haurà un lloc d’avituallament en el Km 5 (a l’altura del Gran Hotel Peníscola) i un altre sòlid tipus servei d’àpats i líquid en meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.