fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Porcar presenta la programació de pilota valenciana per a les festes de la Magdalena

Porcar presenta la programació de pilota valenciana per a les festes de la Magdalena

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat aquest matí la programació de pilota valenciana que el Club Pilotari Castelló i el Patronat d’Esports ha preparat per a les pròximes festes de la Magdalena.

Porcar s’ha mostrat molt satisfet de que “per fi, enguany, els esdeveniments esportius que es realitzen durant la setmana de la Magdalena formen part de la programació oficial”.

Així, el dilluns 29 de febrer, a partir de les 17.00 hores es jugaran les partides en cobert en el Parc Sindical, on s’enfrontaran els juvenils Kevin de Borriol i Josep de Vila-real (equip de Castelló) contra J. Salvador, Néstor i Javi Font (equip de València). Mentre, a les 18.45 hores es disputarà la partida de professionals, “en la qual tornem a comptar amb la presència d’un professional de la nostra terra, Pablo de Borriol, que al costat de Javi s’enfrontaran a Puchol II i Héctor; l’any passat ens van delectar amb la millor partida vista mai a Castelló i esperem que enguany es repetisca l’espectacle”.

El dimecres a partir de les 16.00 hores tindran lloc les partides d’exhibició en els carrers Gracia, al costat de la Casa dels Caragols, i Asarau. A més, es realitzarà un taller de ‘raspall’ (modalitat de pilota) per a xiquets i xiquetes. Aquest esdeveniment està organitzat pel Club Pilotari Castelló, el Centre de Rehabilitació i Inserció Social (CRIS) de Creu Roja Castelló i l’Escola Municipal de Pilota Valenciana, juntament amb el Patronat d’*Esports.

A més, Porcar ha explicat que “enguany comptarem també amb la presència de la Reina de les Festes en la partida de professionals”.

Per la seua banda, el Club Pilotari Castelló, com cada any, homenatjarà a una persona implicada amb aquest esport. Enguany, la persona triada ha sigut César Beltrán, un mestre d’educació física que ha treballat molt per la promoció i el coneixement de la pilota, especialment entre els més xicotets.

El regidor d’Esports ha animat “a tota la ciutadania a que vinguen a gaudir d’un esport que, a pesar que encara és desconegut per a molts, resulta espectacular para tot aquell que el coneix per primera vegada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.