fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Prop de 1.200 persones s’han inscrit per a la Mitja Marató que es celebrarà este diumenge a Castelló

Prop de 1.200 persones s’han inscrit per a la Mitja Marató que es celebrarà este diumenge a Castelló

La prova veterana de 21.097,50 metres tanca demà el termini d’inscripció.

A un mes per a la celebració del VIII Marató BP Castelló, este cap de setmana es celebrarà a Castelló la Mitja Marató, una prova veterana que este any compleix la seua 34a edició. Fins al moment són aproximadament 1.200 els atletes inscrits des de que el dia 14 de desembre es va fer l’acte de presentació on va estar present el regidor Enric Porcar.

El termini per sumar-se a la carrera, de 21.097,50 metres, es tanca demà dimecres a les 14.00 hores. Els interessats han de tramitar la seua inscripció a través de la pàgina www.toprun.es, o també en els establiments Corremon, Urban Running, Evasion Castellón, Atmosfera Sport Running i Free Run.

La Mitja Marató té sortida des del Parc Ribalta de Castelló a les 10.00 hores del matí, i en ella participen diferents categories: Junior, Promesa, Sènior, VETA, VetB, VetC, VetD, VetI, VetF, VetG i VetH.

Com a novetat este any, els organitzadors han incorporat una prova paral·lela denominada “Les 3 milles solidàries”. Es tracta d’un recorregut de 4,8 quilòmetres que té la sortida a les 10.15 hores, i que suposa una acció solidària, ja que la recaptació a través de les inscripcions es destinarà íntegrament a l’associació Síndrome de Down.

Leave a Reply

Your email address will not be published.