Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Prop de 400 xiquets i xiquetes de Borriana participaran en unes Escoles Esportives que creixen any rere any

Prop de 400 xiquets i xiquetes de Borriana participaran en unes Escoles Esportives que creixen any rere any

El Poliesportiu de La Bosca ha acollit la presentació dels diferents grups formats per escolars que podran practicar fins a 19 disciplines diferents durant el curs escolar.


El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, no va voler perdre’s la presentació oficial dels diferents grups d’escolars que prendran part d’una nova edició de les Escoles Esportives municipals que organitzen i coordinen els treballadors del Servei Municipal d’Esports amb la inestimable col·laboració de diferents clubs esportius de la ciutat. El mateix Granel ha volgut “agrair tant el treball dels tècnics i responsables del SME com eixa col·laboració que a l’hora de portar endavant les Escoles Esportives ofereixen cada any els clubs de la ciutat, que també en la presentació han volgut estar presents per a mostrar algunes de les disciplines esportives entre les quals els alumnes i alumnes de primària han pogut triar”.

Les xifres de matriculació en les Escoles Esportives tornen a ser notables, ja que n’hi ha un total de 384 inscrits, sumant l’alumnat que ho farà tant a través de les mateixes Escoles com el que prendrà part en les activitats de la jornada contínua escolar. Cadascun d’ells i elles ja ha rebut part de l’equipament especial per a la pràctica esportiva que cada any ofereix la regidoria, que enguany també ha comptat amb la col·laboració de l’Arenal Sound en el finançament del material que es lliura a cada participant de les Escoles Esportives.

A més, des de la regidoria d’Esports es va voler aprofitar la presentació de les Escoles Esportives per a també dur a terme la primera sessió d’una altra de les iniciatives amb major èxit en la pràctica esportiva com és l’Esport en Família, que cada segon dissabte de mes reuneix a mares, pares, xiquets i xiquetes en alguna de les modalitats dissenyades per l’SME. En este cas, es van practicar en família esports com el Bàsquet, l’Hoquei o el Futbol Sala, amb la variació de realitzar-los a manera d’esports adaptats, ja que en això consistia esta primera sessió del curs. Durant els pròxims mesos l’Esport en Família tindrà als esports del món, els jocs i esports populars i els esports alternatius com a protagonistes de les sessions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.