fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Quatre equips del CD Castell贸n, distinguits a la gala de futbol provincial

Quatre equips del CD Castell贸n, distinguits a la gala de futbol provincial

Quatre equips del CD Castell贸 arreplegaran dilluns que ve, dia 25 de gener, a partir de les 18.30 hores, en el nou Poliesportiu de Chencho, els seus trofeus per la traject貌ria esportiva de la temporada 2014-15 en la gala anual organitzada per la Delegaci贸 Provincial de Castell贸 de la Federaci贸 Valenciana de Futbol.

En concret, en la categoria Alev铆, el CD Castell贸 B va ser subcampi贸 del seu Grup, mentre que els equips A i C, tamb茅 alevins, van resultar brillants campions en les seues respectives lligues demostrant el bon nivell de la pedrera albinegra com s’est脿 confirmant aquesta temporada amb diversos conjunts ocupant la primera pla莽a o la zona alta en les seues taules classificat貌ries en Futbol 8. cal ressaltar, a m茅s, que l’Alev铆 A de el CD Castell贸 va ser campi贸 de la denominada Copa de Campions en la citada categoria que va reunir a Borriana a tots els campions alevins de la prov铆ncia de Castell贸.

En Futbol 11, el CD Castell贸 A arreplegar脿 el trofeu com a subcampi贸 de lliga en el Grup Primer de Primera Regional Cadet que, per cert, en l’actualitat, lidera l’equip albinegre. La temporada 2014-15 va ser, sense cap dubte, un punt d’inflexi贸 per a la pedrera del CD Castell贸 ja que, a m茅s, va servir per a aconseguir l’ascens del Juvenil A a Divisi贸 d’Honor. En el present exercici, a m茅s, d’aconseguir la perman猫ncia d’aquest equip, l’objectiu 茅s ascendir al Cadet A a la Lliga Auton貌mica, la qual cosa suposaria el 鈥渁rrossegament鈥 de l’Infantil A a la mateixa competici贸 regional, alhora que situar al Juvenil B en la nova Auton貌mica Preferent i ascendir al C a Primera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.