Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Recta final per a participar en la XVIII Volta a Peu a la Ciutat de Castelló

Recta final per a participar en la XVIII Volta a Peu a la Ciutat de Castelló

L’organització anima als participants a fer la prova amb l´indumentària festera.

La 5K BBVA Volta a Peu Castelló-XVIII Trofeu Luis Adsuara se celebrarà, com ja és tradició, l’últim diumenge de Magdalena a les 12 del migdia. Es tracta d’una volta popular i informal de 5 quilòmetres que pretén superar-se any rere any en participació popular, segons ha indicat Luis Adsuara, promotor de la prova, qui a més ha animat als corredors a realitzar la prova amb el vestit típic castelloner.

Fins avui, són vora les 500 les persones que han formalitzat la seua inscripció. El termini oficial es tancarà demà dijous 8 de març a les 19.00 hores i té un cost de 5 euros. Els participants rebran una completa borsa amb samarreta commemorativa inclosa. El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat el caràcter festiu d’esta carrera popular que forma part ja de la programació de les proves esportives de la ciutat de Castelló.

La Volta a Peu a la Ciutat de Castelló té eixida des del carrer Saragossa (al costat de rei Don Jaime) i un recorregut circular cap al carrer República Argentina, avinguda de Borriana, carrer Herrero, carrer Major, Alcalde Tárrega, Ronda Magdalena i meta en l’avinguda Rei Don Jaime.

La inscripció es pot fer via en línia, en www.evasion-runningcastellon.com,

en www.urbanrunnigcastellon.com, i en www.free-run.es, i també en tendes especialitzades en running: Atmosfera Sport Running, Free Run, Evasion Running, Play Off i Urban Runnig. Fora d’este termini el preu és de 10 euros i solament es podrà tramitar a través del Corte Inglés, i a més, en este cas, no es garanteix que els seus noms apareguen en la classificació. La inscripció té un component benèfic, ja que l’1% va destinat a l’Associació de Afanías.

Leave a Reply

Your email address will not be published.