fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Reportatge: El C.F. Vilafam茅s

Reportatge: El C.F. Vilafam茅s

El canal de televisi贸 del Vila-real.C.F. ha dedicat un reportatge al futbol base del C.F. Vilafam茅s. El club de la localitat 茅s col路laborador del Vila-real C.F. i es beneficia de tots els serveis que ofereix el club “groguet” per als petits jugadors.

En el reportatge Miguel 脕ngel Mesa, coordinardor del futbol base a Vilafam茅s, explica la realitat del club, els seus equips i tamb茅 com la principal pretensi贸 茅s “formar persones, vam pensar que als xiquets se’ls han d’inculcar valors m茅s enll脿 dels resultats. Els m茅s menuts s’han de divertir, formar grup i ser persones sanes “.

El v铆deo permet con猫ixer la hist貌ria del club, fundat el 1972 i com a 2005 es va crear el futbol base.

A partir del primer equip prebenjam铆 s’han format diferents equips totes les temporades.

Mesa ha destacat l’impuls que donar脿 l’Ajuntament de Vilafam茅s amb la renovaci贸 integral de les instal路lacions. Vestuaris, cantina, accessos, grada, gespa artificial … seran nom茅s algunes de les millores.

Els jugadors esperen amb il路lusi贸 les noves instal路lacions.

A hores d’ara hi ha quatre equips de futbol base, amb 60 nens. El 80% dels jugadors s贸n de la localitat. La resta de jugadors arriben des de La Pobla Tornesa, Atzeneta del Maestrat, Cabanes o Useres.

Miguel 脕ngel Mesa ha valorat el conveni de col路laboraci贸 entre el Vila-real i el C.F. Vilafam茅s i tamb茅 ha destacat que alguns jugadors com Pablo Garc铆a, 脫scar Trilles i Fran Mateu s贸n xiquets que han fet el salt a les categories inferiors del Vila-real. C.F.

El conveni ofereix als Vilafam茅s “tota mena de facilitats i m茅s afavoreix que els nens senten els colors de l’equip des de menuts”, ha destacat. Mesa ha recordat que “en Pasqua sempre vam organitzar un torneig en el qual el Vila-real mai ens ha fallat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.