fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt acull el campionat autonòmic de natació artística este cap de setmana en el Poliesportiu Municipal

Sagunt acull el campionat autonòmic de natació artística este cap de setmana en el Poliesportiu Municipal

La Federació de Natació de la CV i el Club Natación Acuático Morvedre Sagunto organitzen esta competició.

La III edició del Campionat Autonòmic d’Hivern de Natació Artística tindrà lloc este pròxim cap de setmana, dies 26 i 27 de febrer, en la piscina del Poliesportiu Municipal (internuclis). Entre les categories es troben aleví, infantil, júnior i sénior.

La competició està organitzada per la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana i pel Club Natación Acuático Morvedre Sagunto, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física, Salut i Esports de l’Ajuntament de Sagunt.

El campionat comptarà amb la participació de 165 esportistes de 12 clubs diferents entre els quals es troba l’Acuático Morvedre Sagunto, Atlantis, Sincro La Nucia, PS Water Benidorm, Halia Vila-real, Acqua Sincro El Puig, La Murtera, Alquímia, Flor del taronger Sincro, Stadio Alacant, Tennis i Padel Safor Gandia i el Nou Godella.

L’horari del dissabte serà de 9.30 a 13.15 hores i de 16.30 a 20.15 hores. El lliurament de medalles de les categories d’infantil, júnior i sénior serà a les 20.30 hores. L’horari per al diumenge serà de 10.15 hores a 12.45 hores, per la qual cosa el lliurament de medalles per als alevins serà a les 13.15 hores.

En eixe sentit, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, així com el regidor d’Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón han mostrat el seu suport a la plantilla i a l’entitat al mateix temps que els han desitjat sort en la seua participació.

Així mateix, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha valorat també la riquesa del municipi quant a les disciplines esportives que es practiquen: «Continuem sent un referent, no sols en grans esports com pot ser bàsquet, futbol o handbol, sinó també en esports en els quals Espanya tradicionalment ha tingut una àmplia presència com és en el cas dels Jocs Olímpics i la natació sincronitzada i on també trobem que el Club de Natació Morvedre fa una gran tasca. Estos esdeveniments demostren l’alt nivell dels i les esportistes de la nostra ciutat».

Leave a Reply

Your email address will not be published.