fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt celebrarà la V carrera solidària pels Drets de la Infància el 21 de novembre

Sagunt celebrarà la V carrera solidària pels Drets de la Infància el 21 de novembre

Les inscripcions tindran un cost de 7 euros per persona que anirà destinat al projecte ‘Emergència sanitària: coronavirus’, impulsat per Unicef.

El departament de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Infància, ha organitzat per al diumenge 21 de novembre, una carrera solidària. Cal destacar que el 20 de novembre és el Dia Universal del Xiquet, que cada any recorda la signatura de la Convenció sobre els Drets del Xiquet (1989).

Esta iniciativa naix per part dels grups de participació infantil i adolescent del municipi, com són Dinakids-Consell d’infància, Hrjove-Consell Joves IES i Corresponsals IES i per part de les regidories de Joventut i Infància i d’Activitat física, salut i esports.

L’activitat es tracta de dues carreres solidàries. A les 11 hores tindrà lloc la carrera competitiva, de 5 Km i a les 12 hores, la familiar, que només seran 2,5 Km. L’eixida i meta estaran situades en l’Avinguda 9 d´Octubre, número 7. Des de les 11.30 fins a les 13.30 hores hi haurà diverses activitats d’animació com tallers, jocs, inflables i l’actuació musical de Street Five.

El lliurament de dorsals, la bossa i saquet del corredor tindrà lloc el dissabte 20 de novembre de 17 a 20 hores en el Casal Jove, i també el mateix dia de la prova fins a una hora abans del començament d’esta.

Les inscripcions tindran un cost de 7 euros per persona. Tots els diners recaptats d’estes competicions aniran destinats al Projecte ‘Emergència sanitària: coronavirus’, impulsat per Unicef. Concretament, l’aportació solidària per a la competició de 5 Km serà de 4,69 euros i, per a la de 2,5 Km, serà de 5,30 euros. La inscripció familiar haurà de ser d’1 adult i 1 xiquet/a.

Pel que fa als trofeus, per a la competició familiar es donaran medalles als menors participants i s’entregarà un trofeu i un regal per a material col·lectiu d’educació física, valorat en 100€, al centre educatiu d’infantil i/o primària amb major nombre d’inscripcions. En la carrera competitiva, s’entregarà trofeu als tres primers participants de cada sexe i un altre trofeu per al club esportiu amb major nombre d’inscripcions. A més d’un trofeu i un bo regal per a material col·lectiu d’educació física, valorat en 100€, al centre educatiu de secundària, batxiller i/o cicles amb major nombre d’inscripcions.

Les inscripcions es podran realitzar en línia a través del següent enllaç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.