Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim es classifiquen per a l’europeu

Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim es classifiquen per a l’europeu

El club s’alça amb 94 medalles en l’Open d’Espanya 2019 Taekwon-Do nacional celebrat aquest dissabte a Reus.

Set esportistes del Club Taekwondo de Benicàssim competiran en el Campionat d’Europa 2020 a Praga, la capital de la República Txeca. Este passe a la competició a nivell europeu l’han aconseguida després d’haver-se classificat en l’Open d’Espanya 2019 Taekwon-Do ITF, una de les cites més rellevants en el calendari esportiu del Taekwon-Do nacional i que es va celebrar este dissabte a Reus. Fins a esta ciutat de Tarragona es van desplaçar 35 alumnes del Club Taekwondo de Benicàssim, encapçalat per l’instructor VI donen de l’acadèmia, Fernando Zabini. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim, Arturo Martí, també va assistir a la cita amb el taekwondo per a donar suport als esportistes de Benicàssim i com va indicar, “el Club Taekwondo de Benicàssim ha aconseguit un excel·lent nivell competitiu i formatiu i això ho demostren amb fets i assoliments com els obtinguts aquest cap de setmana a Reus i que projectaran al municipi de Benicàssim a nivell europeu amb la participació de set esportistes a Praga l’any vinent”.

En la competició del dissabte es van donar cita més de 400 competidors procedents de Grècia, Gal·les, Anglaterra, República Dominicana i Espanya, amfitriona de l’Open avalat per la EITF (European International Taekwon-do Federation).

Durant la jornada, un total de 35 esportistes de Benicàssim de diferents categories van mostrar la seua destresa en la modalitat de combat i tècnica on els competidors van ensenyar al públic assistent i jurat la seua gran tècnica i perfeccionament. Unes destreses que han portat al fet que Ian Benavides (dues medalles d’or), Nerea Nasarre (plata i or), Ainhoa Palmera (dues plates), Alex Nasarre (una plata), Alex Saura (una plata), Saray Estelle (dos ors), Carlos Flores (or i bronze) aconseguiren el podi i es classificaren per al Campionat d’Europa 2020. I, a més d’aquests set alumnes que integraran la selecció per a la competició europea, el Club de Taekwondo de Benicàssim va tancar la jornada a Reus amb 94 medalles obtingudes. Fernando Zabini ha comentat que, a més de l’orgull perquè els alumnes s’han alçat amb tantes medalles, “ha sigut preciós el reconeixement de diversos mestres cap a la qualitat tècnica de les xiques”. “Pas a pas continuem creixent”, ha afegit l’instructor del club de Benicàssim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.