fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Tau Castelló cau en el fortí de pumarín davant un poderós Unió Financera Oviedo

Va començar el partit a Oviedo amb la primera possessió per als locals però va anar Edu Duran qui i va augurar l’electrònic de Pumarín.

El partit es preveia molt igualat i així va ser els primers minuts on la Unió Financera Oviedo encara que sempre anava per davant en el marcador no aconseguia desenganxar-se. Tan sols aconseguia una renda de 9 punts quan quedava poc més d’un minut de cambra, però després del temps demanat per Tingues i la defensa pressionant plantejada per el TAU Castelló deixava el marcador al final de la primera cambra en un ajustat 22-18.

El segon quart va ser molt irregular per als castellonencs que van veure com els asturians se n’anaven en el marcador però un parcial de 0-10 els tornava a col·locar en partit. Un immadur i desficiat Uclés va fer una falta innecessària que va suposar la seua tercera personal i dos tirs de regal pals ovetenses. Va fer que en els últims compassos de cambra se’ls concediren fins a sis tirs lliures que va aprofitar la Unió Financera Oviedo per a anar-se’n al descans amb una renda de 10 punts 47-37.

La represa del partit no va ser la millor per als de Toni Tingues que van eixir adormits i els ovetenses amb un parcial de 8-0 van agafar la seua màxima renda 55-37. Toni Tingues va demanar temps i l’equip va reaccionar i va aconseguir acostar-se i fins i tot baixar dels deu punts però quan més s’acostaven els taulellers en el marcador algunes decisions arbitrals i l’encert de la línia exterior permetien a la Unió Financera Oviedo anar-se’n al final de la tercera cambra amb el marcador a favor 73-57.

En l’últim envit els locals van eixir disposats a sentenciar el partit i bé que ho van aconseguir amb un Sonseca que amb tres triples de tres intents quasi consecutius obria una bretxa que el TAU Castelló malgrat els molts esforços que va fer només va poder en els dos últims minuts rebaixar el marcador a la diferència final de deu punts. 97-87.