fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Una vintena de pobles acolliran el Campionat d’Espanya de Ciclisme este cap de setmana amb Castell贸 Escenari Esportiu

Una vintena de pobles acolliran el Campionat d’Espanya de Ciclisme este cap de setmana amb Castell贸 Escenari Esportiu

M茅s de 400 corredors es disputaran 10 t铆tols en les sis proves amb les quals la Diputaci贸 exportar脿 la diversitat de la prov铆ncia.

Una vintena de pobles de la prov铆ncia acolliran el Campionat d’Espanya de Ciclisme per carretera que la Diputaci贸 de Castell贸 porta els dies 22, 23 i 24 com a part de Castell贸 Escenari Esportiu. M茅s de 400 corredors es disputaran un total de 10 t铆tols en les sis proves esportives que engloba este campionat i amb les quals la Diputaci贸 exportar脿 la diversitat de la prov铆ncia com el millor lloc per a desenvolupar esdeveniments esportius. Aix铆, els cinc municipis calme d’esta important competici贸 nacional de ciclisme (Vall d麓Alba, Orpesa, Culla, Castell贸 de la Plana i Benic脿ssim) transmetran a l’afici贸 ciclista la dualitat costa-interior de Castell贸 com a gran reclam per a seguir posicionant la prov铆ncia de Castell贸 com el millor lloc per a la pr脿ctica i competici贸 esportiva durant tot l’any.

El diputat d’Esports, Luis Mart铆nez, ha recordat que “a Castell贸 tenim totes les condicions per a gaudir del millor ciclisme. Aix铆 ho estem impulsant des del Govern Provincial amb el programa Castell贸 Escenari Esportiu i aix铆 ho estem consolidant entre els afeccionats vinguts de tota Espanya. Cada dia podem comprovar especialment en les zones de l’interior com est脿 calant este treball i com cada dia s贸n m茅s els aficionats ciclistes que gaudeixen de l’entorn de la prov铆ncia i, amb a莽貌, contribueixen a generar activitat econ貌mica en els establiments dels nostres pobles”.

I 茅s que les diferents proves recorreran els municipis de Castell贸, Orpesa, Els Ibarsos, Torre d’en Besora, Vilar de Canes, Benassal, Culla, Vall d’Alba, Borriana, Vall d’Uix贸, Soneja, Sogorb, la Vall d’Almonesir, Alg铆mia d’Almonesir, Alc煤dia de Veo, Tales, Onda, Benic脿ssim i Atzeneta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.