fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vicente Sánchez i Mayte Bellido guanyen la XIII Carrera Solidària 5K de Borriana

Vicente Sánchez i Mayte Bellido guanyen la XIII Carrera Solidària 5K de Borriana

Quasi 300 participants han pres part en la primera prova del Circuit de Curses Populars Local

Quasi 300 participants han pres l’eixida en la primera prova del Circuit Local de Curses Popular de Borriana. La Carrera Solidària de Cooperadors Salesianos 5K ha sigut la primera prova de foc en la qual Vicente Sánchez i Mayte Bellido han aconseguit els millors temps i passar per meta els primers.

Vicente Sánchez ha aconseguit un temps de 18.01 minuts del club Grau Runner, i Mayte Bellido, amb 21.53 minuts. Una marca molt ajustada per a iniciar la classificació del Circuit de Curses Populars, que enguany comptarà amb sis proves. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, la responsable de Cooperadors Salesianos, Ana De León Fernández i a l’organitzador de la carrera, José Burdeus, han agraït la participació en la XIII edició de la Carrera Solidària 5K, que ha sigut superior a la d’altres anys.

A dos quarts d’onze del matí s’ha donat eixida a una prova que ha aconseguit molt bona participació, i sobretot, de gent de Borriana que ha volgut començar el dia festiu amb una mica d’esport.

La carrera, totalment solidària, destinarà els ingressos a dos projectes solidaris, com són la construcció d’un taller de tall i confecció en la ciutat etíop de Zway, i al projecte local de la Casa d’Acolliment Don Bosco. El caràcter eminentment solidari de la prova queda completament reforçat amb l’Esmorzar Solidari que s’ha celebrat durant la celebració de la carrera i la venda d’imants que en aquest cas es destinarà a projectes a Síria. Burdeus i Granel han volgut tancar l’acte “agraint el treball de l’SME i la col·laboració de tantes i tantes marques i empreses de Borriana i del comerç local que han realitzat la seua aportació per a tornar a fer de la Carrera Solidària 5K una jornada on es tornaran a donar la mà l’esport i la solidaritat”. Amics del Clot i el Club d’Atletisme de Borriana han participat en l’organització de la carrera amb els voluntaris necessaris per a controlar el recorregut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.