fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real promou la igualtat en l’esport amb el I Torneig nacional d’hoquei línia femení del Club Patí Ciutat de Vila-real

Vila-real promou la igualtat en l’esport amb el I Torneig nacional d’hoquei línia femení del Club Patí Ciutat de Vila-real

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora d’Igualtat, Anna Vicens, han fet lliurament dels trofeus del I Torneig nacional d’hoquei línia femení celebrat el cap de setmana passat al pavelló Melilla sota el lema “Per la igualtat en l’esport”.

El torneig ha estat organitzat, amb el suport del consistori, pel Club Patí Ciutat de Vila-real, que la temporada passada va aconseguir ascendir al seu equip femení, Les Fighters, a la categoria Elit.

En la competició mitxta, la cita ha enfrontat quatre equips benjamins mixts de la Comunitat Valenciana i de Catalunya. L’equip Skulls, d’Almàssera, es va fer finalment amb el títol, per davant d’Alas de Sagunt (2º), els Tucans de Barcelona (3º) i els Llops de Vila-real (4º). En el torneig femení sènior, Les Fighters es van enfrontar a grans equips del panorama nacional com Tucans de Barcelona i Rubí Cent Patins. També van participar un equip de la lliga autonòmica, Àngels de Sagunt, l’equip B de les Fighters i un altre de Tucans. Un total de sis equips s’han disputat el torneig, en el qual es va imposar el Tucans després d’una renyida competició.

El club anima als vila-realencs a assistir el pròxim 1 d’octubre al debut de les Fighters en la lliga Elit, que tindrà lloc al pavelló Melilla contra l’equip català Jujol de Sant Joan Despí (18.00 hores).

Leave a Reply

Your email address will not be published.